ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο – Αδελφή διάσημου πυγμάχου

    Ημερομηνία:

    Η 19χρονη Λίλι Σίμπσον, και αδερφή του Βρετανού πυγμάχου, Κάλουμ Σίμπσον, βρισκόταν στη Ζάκυνθο για διακοπές όταν τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο και τελικά πέθανε στην Αθήνα.

    Ο γνωστός πυγμάχος έκανε μία δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram και επιβεβαίωσε τον θάνατο της αγαπημένης του αδερφής, που πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά το ατύχημα που είχε στη Ζάκυνθο, η Λίλι διακομίστηκε στην Αθήνα, όπου και κατέληξε.

    Η άτυχη 19χρονη νοσηλεύθηκε για 10 ημέρες στη ΜΕΘ, αλλά, δυστυχώς, «έφυγε» στις 21 Αυγούστου 2024. Ο κάλουμ Σίμπσον θέλησε να την αποχαιρετήσει ανεβάζοντας μία συλλογή από φωτογραφίες τους μαζί στα social media.

    «Η καρδιά μου είναι απολύτως συντετριμμένη που λέω ότι η όμορφη μικρή μου αδελφή, Λίλι Ρέι, είχε ένα τροχαίο ατύχημα ενώ βρισκόταν για διακοπές στη Ζάκυνθο. Μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Αθήνα και πέρασε 10 ημέρες στη ΜΕΘ, αλλά πάρα τις βέλτιστες προσπάθειες των ιατρικών ομάδων, η Λίλι κατέληξε», έγραψε.

    Και πρόσθεσε: «Θα συνεχίσω να την κάνω περήφανη. Πάντα θα σε αγαπώ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στη Ζάκυνθο ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνος Κατσαφάδος

    Στη Ζάκυνθο βρίσκεται σήμερα ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και...

    Η Alena Omovych ποζάρει με sexy μίνι μαύρο φόρεμα σε πισίνα στην Μύκονο

    Η Alena Omovych ποζάρει με sexy μίνι μαύρο φόρεμα...

    ΗΠΑ: Άγριο ξύλο σε συναυλία στην Καλιφόρνια – Την άφησε αναίσθητη από τα χτυπήματα και έτρεξε να κρυφτεί

    Ένα τρομακτικό βίντεο που έγινε viral δείχνει έναν άνδρα...