ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ: Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μόλις στα 38 της – ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Πτολεμαΐδα και Στράτος Αγρινίου βυθίστηκαν στο πένθος για τον αιφνίδιο χαμό μιας 33χρονης, μητέρας δύο παιδιών. Η άτυχη Παναγιώτα Τσαούση άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στην Πτολεμαΐδα όπου ζούσε τα τελευταία 10χρόνια με την οικογένεια της.

Το www.prlogos.gr αναφέρει πως η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε τα ξημερώματα χθες χωρίς τις αισθήσεις της από τους οικείους της και μεταφέρθηκε νεκρή στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Για τα αίτια του θανάτου παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή με όλα τα στοιχεία να συγκλίνουν σε παθολογικό αίτιο.

Ο σύζυγός της συγκινεί με το μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Έγραψε συγκρεκριμένα:

«Καλό ταξίδι μωρό μου…..καλή αντάμωση…….αγάπη μου μοναδική……που δεν πρόλαβα να σου πω πόσο σε αγαπώ….για όσους αδερφούς επιθυμούν η σορός της αγαπημένης μας συζύγου και μαμάς θα βρίσκεται αύριο 20/10/2021 στον ιερό ναό μεταμόρφωσεως Πτολεμαΐδας….στις 4:30 το απόγευμα….»

cgiavlmefm616f18db6ce93.jpg

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Συνελήφθη ο 34χρονος που φέρεται να έδωσε εντολή για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο αντιδημάρχου Ζωγράφου

Στη σύλληψη ενός 34χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι...

Πάτρα – ΦΩΤΟ: Περίμενε στην στάση του Αστικού… και άρχισαν να πέφτουν κεραμίδια από κτίριο

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο Πατρινός Νίκος Γκίτσης ο...

Άγριος καβγάς σε ΤΑΞΙ – Οδηγός κατέβασε κάτω Ιερέα

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 17...