ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τον κατηγόρησε ότι την βίασε… στην δεξίωση του γάμου

    Ημερομηνία:

    Ένας 33χρονος Αγρινιώτης συνελήφθη μετά από καταγγελία σε βάρος του για βιασμό, σύμφωνα με την Εφημερίδα «Συνείδηση», ενώ η καταγγέλλουσα και ο φερόμενος δράστης ήταν καλεσμένοι σε γάμο στην Αθήνα!

    Ο 33χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου από άνδρες της Αστυνομίας στο Αγρίνιο, αφού είχε προηγηθεί καταγγελία 33χρονης σε βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες η καταγγέλλουσα και ο φερόμενος ως δράστης βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα ως καλεσμένοι σε γάμο κοινών γνωστών τους. Μάλιστα φέρονται να είναι και μεταξύ τους γνωστοί, χωρίς όμως να είχαν μεταξύ τους σχέσεις.

    Η 33χρονη το Σάββατο κατήγγειλε στην Αστυνομία τον 33χρονο Αγρινιώτη για βιασμό κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης στην οποία ήταν αμφότεροι καλεσμένοι, με αποτέλεσμα το βράδυ της Κυριακής ο 33χρονος να συλληφθεί στο Αγρίνιο από άνδρες της Αστυνομίας και να μεταφερθεί στην Αθήνα στις αρμόδιες Ανακριτικές και Εισαγγελικές Αρχές, καθώς η καταγγελία της 33χρονης έγινε στην Αθήνα.

    Μετά την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Αθηνών, ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος, αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέγγισης της παθούσας και η εμφάνιση μια φορά το μήνα στο ΑΤ της κατοικίας του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ισπανική παραγωγή ενδιαφέρεται για την Νικολούλη, την Πάτρα και τον Πύργο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b9%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84/

    Ποια είναι τα πιο ακραία challenges που απειλούν τη ζωή των εφήβων

    Στον άνθρωπο πάντα άρεσαν οι προκλήσεις. Γι’ αυτόν τον λόγο...

    Δεν τα σταματάς: Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που λατρεύουν το σεξ

    Σίγουρα, είναι ωραίο να υποκύπτετε κατά καιρούς σε κάποιες...

    Έρευνα: Πόσο γρήγορα βαριέται ένας άνδρας όταν ψωνίζει με τη σύντροφο του;

    Τα ψώνια είναι κάτι που λατρεύουν οι γυναίκες και...