ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία με θύμα 40χρονο – Καταπλακώθηκε από μηχάνημα

    Ημερομηνία:

    Βαριά σκιά έπεσε το βράδυ της Δευτέρας 18 Αυγούστου, στο έργο της αντλησιοταμίευσης στην Αλευράδα Αμφιλοχίας, όταν ένας χειριστής μηχανήματος έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας.

    Σύμφωνα με  πληροφορίες του e-maistros.gr ο άτυχος χειριστής κάτοικος περιοχής του Αγρινίου περίπου 40 ετών, εκτελούσε καθήκοντα στη δεύτερη βάρδια, χειριζόμενος οδοστρωτήρα κοντά στο υπό κατασκευή φράγμα. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το βαρύ μηχάνημα ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε, εγκλωβίζοντάς τον.

    GLEARNET

    Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας με ειδικό εξοπλισμό για τον απεγκλωβισμό.

    Το εργατικό δυστύχημα έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία αλλά και μεταξύ των συναδέλφων του, που μιλούν για έναν έμπειρο και εργατικό άνθρωπο. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, ενώ δεν αποκλείεται να διαταχθεί περαιτέρω έρευνα για τα μέτρα ασφαλείας στο εργοτάξιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ελληνίδα που έγινε η απόλυτη βασίλισσα των πορνό κινηματογράφων της Νέας Υόρκης

    Πληθωρική και αθυρόστομη. Ασταμάτητη και πολυμήχανη. Ελεύθερο πνεύμα. Διορατική...

    Έφτασε ετοιμοθάνατος στην εντατική λόγω… αυνανισμού!

    Ένα ιδιαίτερο περιστατικό είχαν να αντιμετωπίσουν γιατροί σε νοσοκομειο...

    IRIS: Οι αλλαγές στις πληρωμές από 1η Νοεμβρίου και τα τσουχτερά πρόστιμα

    Πληρωμές μέσω IRIS, χρησιμοποιώντας QR κωδικό, θα πρέπει να...

    Σε κλοιό αυξήσεων οι τιμές όλων των κρεάτων – Πιθανές ανατιμήσεις στο μοσχαρίσιο, θα συμπαρασύρουν το χοιρινό και το κοτόπουλο

    Μπαράζ νέων αυξήσεων στις τιμές του κρέατος θα πρέπει να αναμένουν οι Έλληνες...