ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Βανδαλισμοί και κλοπές σε Δημοτικό Σχολείο

    Ημερομηνία:

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για τους βανδαλισμούς στο 5ο Δημοτικό σχολείο Αγρινίου.

    Ο Σύλλογος εκφράζει την αγανάκτηση του για τα χθεσινά περιστατικά βανδαλισμών και κλοπών από αγνώστους εντός του σχολείου.

    Όπως τονίζεται «το σχολείο λόγω της ιδιαιτερότητας και της τοποθεσίας του παραμένει ανοιχτό όλη τη μέρα, χωρίς καμία φύλαξη. Αποτέλεσμα αυτού είναι να εισέρχονται στον προαύλιο χώρο και άνθρωποι με παραβατική συμπεριφορά».

    Με την ενημέρωση αυτή ζητά «από τους αρμόδιους να πράξουν τα δέοντα, ώστε τα παιδιά και οι γονείς να απολαμβάνουν ένα περιβάλλον που παρέχει ασφάλεια».

    Η σχετική ενημέρωση:

    «Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου για άλλη μια φορά έγινε βορά στις άρρωστες ορέξεις των εξωσχολικών και των παραβατικών προσώπων που συχνάζουν πέριξ του Πάρκου. Ο διευθυντής του σχολείου μας πληροφόρησε ότι χθες το βράδυ στις 21/11/2022 άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο του σχολείου από τις πίσω αίθουσες, πραγματοποίησαν βανδαλισμούς και διέπραξαν κλοπές. Ο διευθυντής από τη μεριά του, έπραξε το νόμιμο, αφού κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια έκανε μήνυση κατά αγνώστων.

    Το σχολείο λόγω της ιδιαιτερότητας και της τοποθεσίας του παραμένει ανοιχτό όλη τη μέρα, χωρίς καμία φύλαξη. Αποτέλεσμα αυτού είναι να εισέρχονται στον προαύλιο χώρο και άνθρωποι με παραβατική συμπεριφορά.

    Παρά τις οχλήσεις μας, εδώ και χρόνια προς τις αρμόδιες αρχές, να βρεθεί μια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, συναντήσαμε μόνο υποσχέσεις και κλειστές πόρτες. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ πλέον από τους αρμόδιους να πράξουν τα δέοντα, ώστε τα παιδιά και οι γονείς να απολαμβάνουν ένα περιβάλλον που παρέχει ασφάλεια».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

    Στιγμές τρόμου έζησε η 30χρονη Γαλλίδα Influencer, Σοράγια Ρίφι, όταν διαρρήκτες μπήκαν...

    Από πνιγμό οι θάνατοι των 16χρονων που βρέθηκαν σε ποταμό στην Ξάνθη, σε πένθος οι οικογένειες τους – «Δεν ήξεραν κολύμπι»

    Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δύο 16χρονων, που ανασύρθηκαν...

    Δύο αδελφές πνίγηκαν αγκαλιασμένες στο Τέξας: «Μαμά, μπαμπά σας αγαπάμε», έγραψαν στο τελευταίο τους μήνυμα

    Ραγίζει καρδιές το τελευταίο sms που έστειλαν δύο αδελφές, η 13χρονη...