Δυτική Ελλάδα: Βρέθηκε νεκρός σε χωράφι – φωτό

    Ημερομηνία:

    Κινητοποίηση των αρχών υπήρξε πριν λίγα λεπτά στο Αγρίνιο καθώς σε λιοστάσι εντοπίστηκε  άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.

    Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη περί τις 12:30 της Κυριακής (5/10) όταν ο άνδρας, ηλικίας περί τα  70-75, βρέθηκε αναίσθητος στο χωράφι, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, όπου φέρεται να είχε μεταβεί για αγροτικές εργασίες.

    Στο σημείο έσπευσε αστυνομία και σταθμός του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατος του που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, προήλθε από παθολογικό αίτιο. Αναμένεται ωστόσο η σορός να μεταφερθεί για νεκροψία ώστε να διασαφηνιστούν τα αίτια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ: Οι γυναίκες που “έφυγαν” στην Πάτρα από τα χέρια του συντρόφου τους! Οι τραγωδίες και τα “κόλπα”

    ΤΑ «ΚΟΛΠΑ» ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ Το μέτρημα δεν...

    ΠΑΤΡΑ: Γιατί η λεωφόρος Γούναρη γίνεται… μονοπάτι

    Η Γούναρη είναι κεντρική λεωφόρος στην Πάτρα και η...

    Έχεις απλήρωτη τροχαία κλήση; Δες πώς ελέγχεις online σε 5 λεπτά

    Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που μαθαίνουν για μια...