ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – Ξεφεύγει η κατάσταση: Νταήδες ρομά μπήκαν σε κατάστημα και γρονθοκόπησαν τον ιδιοκτήτη!

    Ημερομηνία:

    Σκηνικό… έντασης στο Βούναργο, με την κατάσταση να ξεφεύγει μετά την επίθεση ρομά  σε επαγγελματία του χωριού.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του www.patrisnews.com, ήταν περασμένες 7:00 χθες το απόγευμα όταν ρομά πήγαν στο χωριό και φέρεται να επιτέθηκαν και να χτύπησαν έναν άνδρα που διατηρεί κατάστημα στο Βούναργο, με γροθιές στο πρόσωπο, με τους λόγους να παραμένουν άγνωστοι.

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - Ξεφεύγει η κατάσταση: Νταήδες ρομά μπήκαν σε κατάστημα και γρονθοκόπησαν τον ιδιοκτήτη!

    Στο χωριό επικράτησε ένταση και αναστάτωση αφού ο καβγάς ανάμεσα στα εμπλεκόμενα άτομα συνεχίστηκε και έξω από το κατάστημα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, με τον κόσμο που παρακολουθούσε αποσβολωμένος τα όσα διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια του, να καλεί την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας βρέθηκαν στο Βούναργο.

    Όπως ανέφεραν κάτοικοι του Βουνάργου μιλώντας στο www.patrisnews.com, δεν είναι πρώτη φορά που γίνονται μάρτυρες τέτοιων περιστατικών στο χωριό τους, με το χθεσινό να έρχεται να αναδείξει για ακόμα μια φορά το μέγεθος που προβλήματος που αντιμετωπίζουν.

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - Ξεφεύγει η κατάσταση: Νταήδες ρομά μπήκαν σε κατάστημα και γρονθοκόπησαν τον ιδιοκτήτη!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόθεν Έσχες: Την άλλη εβδομάδα λήγει η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων για το 2025 –

    Στις 31 Οκτωβρίου 2025 λήγει η προθεσμία για την...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 24/10/2025

    Τα ματς για την 3η αγωνιστική της League Phase...

    Πάτρα: Σκληρή ανακοίνωση γονέων δημοτικού σχολείου: Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας

    Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 25ου Δημοτικού Σχολείου...

    Νέο application: Καταγγελίες για την ακρίβεια με ένα κλικ – Πώς θα λειτουργεί το νέο ψηφιακό «όπλο»

    Εντός Νοεμβρίου εκτός μεγάλου απροόπτου, αναμένεται να παρουσιασθεί η...