e-ΕΦΚΑ: Εκτός λειτουργίας ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέχρι τη Δευτέρα 23 Μαΐου

    Ημερομηνία:

    Μη διαθέσιμες θα είναι από σήμερα 19 Μαΐου στις 15:00 έως και τη Δευτέρα 23 Μαΐου στις 7:00 οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, προκειμένου να γίνουν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους [G-Cloud] της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

    Με τον τρόπο αυτό αντικαθίστανται παλαιές υποδομές με σύγχρονες αυξάνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

    Οι υπηρεσίες αφορούν:

    • τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών ραντεβού για την Παρασκευή 20.5.2022.
    • την ενημέρωση από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών 1555 καθώς δεν θα είναι δυνατή η άντληση των ασφαλιστικών στοιχείων.
    • Αρκετές υπηρεσίες του δημοσίου τομέα που αντλούν στοιχεία από τα συστήματα του e-ΕΦΚΑ (ενδεικτικά ΟΠΕΚΑ, ΔΥΠΑ, ΕΡΓΑΝΗ, ΤΕΚΑ, ΚΕΠ, υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Gov.gr κα)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς είναι να δουλεύεις για έναν δισεκατομμυριούχο: Τι αποκαλύπτει ο προσωπικός βοηθός των super rich

    Ο κόσμος των δισεκατομμυριούχων φαντάζει εντυπωσιακός και απλησίαστος για...

    Αλλάξτε το χρώμα των ματιών σας με 12.000 ευρώ

    Φανταστείτε να κοιτάζεστε στον καθρέφτη και να βλέπετε ένα...

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ: Πώς οι τροφές επηρεάζουν τη διάθεση και τις μεταξύ μας σχέσεις

    Οι επιστήμονες εξηγούν πώς οι τροφές επηρεάζουν τη διάθεση και...

    Τα 6 πιο συχνά λάθη που κάνουν άνοστο το φαγητό μας

    Έχετε ποτέ νιώσει ότι κάτι λείπει από το πιάτο σας, ακόμα...