ΕΑΠ: Στην Πάτρα το 1ο Forum Κοινωνικών Επιστημών- Παρούσα η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Βαρελά

    Ημερομηνία:

    Με πρωτοβουλία της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου διοργανώνεται το 1ο Forum Κοινωνικών Επιστημών το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025 στην έδρα του Πανεπιστημίου στην Πάτρα (Πάρ. Αριστοτέλους 18).

    Το Forum τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

    Το Forum αποτελεί μια νέα, ετήσια εκδήλωση της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, η οποία αποσκοπεί στην εμπεριστατωμένη παρουσίαση και γόνιμη διασταύρωση ιδεών  σε κρίσιμα και επίκαιρα ζητήματα που άπτονται των επιστημονικών πεδίων των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών της Σχολής. Το Forum θα είναι ανοικτό στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ευρύτερα (κατόπιν προηγούμενης εγγραφής), ενώ η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

    Παράλληλα, η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται ζωντανά μέσω του καναλιού του ΕΑΠ στο ΥouTube.

    Μετά την ολοκλήρωση των χαιρετισμών και της κεντρικής ομιλίας από την Πρόεδρο του ΕΟΤ, κ. Άντζελα Βαρελά, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες συνεδρίες με εισηγήσεις και συζητήσεις από ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους της αγοράς και στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και δυνατότητα υποβολής αιτήσεων εγγραφής στην ιστοσελίδα του Ε.Α.Π.: https://www.eap.gr/education/ske/forum/

    και στο forum-ske@eap.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εξαφάνιση Λόρας: «Δεν ήταν μόνη της στην πτήση» – Νέα μαρτυρία για την 16χρονη

    Σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνισή της, η Λόρα...

    Νέα αναβολή στη δίκη του ιερέα από το Αγρίνιο – Καθαίρεση και σε δεύτερο βαθμό από το Συνοδικό Δικαστήριο

    Νέα αναβολή δόθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου στην...

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...