ECDC: «Μαύρα μαντάτα» για την Ελλάδα – Αττική και Κρήτη στα «κόκκινα»

    Ημερομηνία:

    Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα, 15.07.2021, το ECDC παρουσιάζει την επιδημιολογική εικόνα των χωρών, στην οποία αποτυπώνεται η δυσμενής θέση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας το τελευταίο διάστημα με την εξάπλωση του κορονοϊού.

    Όπως φαίνεται στον χάρτη του ECDC που αποτυπώνει τον αριθμό κρουσμάτων-τεστ κορoνοϊού και τον δείκτη θετικότητας, Αττική και Κρήτη χρωματίζονται με «κόκκινο», ενώ στο «πράσινο» βρίσκονται η Μακεδονία, η Θράκη, η Εύβοια, η Κεντρική Στερεά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

     

    Την ίδια ώρα, την τελευταία εβδομάδα, στον χάρτη που δείχνει τον δείκτη θετικότητας, η Αττική και η Κρήτη είναι «κίτρινες», κάτι που σημαίνει ότι το ποσοστό κυμαίνεται από 1% έως 3,9%.

    Click4more: Κορονοϊός: Μετάλλαξη Δέλτα στα μισά νέα κρούσματα – Δραματικά στοιχεία του Δημήτρη Θάνου

    Από την άλλη, το μεγαλύτερο μέρος της χώρας είναι στο «πράσινο».

    ECDC: «Μαύρα μαντάτα» για την Ελλάδα – Αττική και Κρήτη στα «κόκκινα»

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηρώ Καριοφύλλη: «Θυμάμαι και υπουργούς που ζήτησαν να με απολύσουν – Αυτή η αλαζονεία…»

    Καλεσμένη του Μάνου Νιφλή στην εκπομπή «Στιγμές» στο ΟΝΕ...

    Πάτρα: Πήγαν να παραλάβουν ναρκωτικά από θυρίδα!

    Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε θυρίδα, αλλά οι αστυνομικοί τους...

    Τραγωδία στα Τέμπη: Ξεσπά συγγενής θύματος – «Εδώ και 2 χρόνια παίζουν με τα νεύρα μας και την αντοχή μας»

    Δύο χρόνια αργότερα δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για...

    Προσχολική αγωγή και φροντίδα: Η αναβάθμιση στις υπηρεσίες περνά στο Ταμείο Ανάκαμψης

    Στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας εντάσσεται το έργο «Δημιουργία...
    Best Shop