«Εχασα τον αδελφό μου» – Ο Αλέξης Κούγιας για τον θάνατου του Παναγιώτη Τζένου

    Ημερομηνία:

    Συντετριμμένος ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας από τον θάνατου του δημοσιογράφου και διευθυντή του ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτη Τζένου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες Κυριακή 8/01/2023, ενώ βρισκόταν στην Πάτρα.

    Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει:

    «Σήμερα, είναι μαύρη ημέρα για εμένα, για τα παιδιά μου και για τους συνεργάτες μου. Έχασα τον αδελφό μου, έχασα τον φίλο μου, έχασα έναν υπέροχο άνθρωπο.

    Μόνο εγώ, ο Γιάννης ο Κουρτάκης και ο Θανάσης ο Φουσκίδης, εκτός από την υπέροχη σύζυγό του και το παιδί του, νιώθουμε αυτόν τον πόνο που μπορεί να σου δώσει στην καθημερινότητά σου η απώλεια του αναντικατάστατου.

    Τα τελευταία 10 χρόνια εμείς οι τέσσερις είμαστε σαν μια οικογένεια.

    Έφυγε την καλύτερη περίοδο της ζωής του.

    Έφυγε τώρα που έδρεπε τους καρπούς μιας υπεράνθρωπης προσπάθειας επιβίωσης μετά το άγριο κυνηγητό του Καμμένου, του Φιλιππάκη και όλων όσων εκρύβοντο από πίσω τους, γιατί ποτέ δεν λύγισε, ποτέ δεν φοβήθηκε την παντοδυναμία της τότε εξουσίας τους, που τον οδήγησε μέχρι και στα μπουντρούμια της Ασφάλειας Αθηνών σ’ εκείνην τη βρώμικη σκευωρία εις βάρος του και εις βάρος του Γιάννη Κουρτάκη, όταν για να τους κλείσουν το στόμα ο Καμμένος και η γυναίκα του ενεργοποιώντας το παρακράτος της τότε εξουσίας τους, σε συνεργασία με Εισαγγελείς και επίορκους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. ,τους κατηγόρησαν ως εκβιαστές, γιατί δεν λύγισαν και αποκάλυψαν όλες τις παρανομίες ενός  παρακράτους.

    Από σήμερα, ούτε η δική μου ζωή, ούτε του Γιάννη Κουρτάκη, ούτε του Θανάση Φουσκίδη θα είναι ίδια.

    Εύχομαι κουράγιο στην Ανδριάνα να αντιμετωπίσει το αδιανόητο και να γνωρίζει ότι όλοι εμείς, τα αδέλφια του Παναγιώτη Τζένου θα είμαστε κάθε λεπτό κοντά της και κοντά στο παιδί της για να καλύπτουμε το κάθε κενό που αφήνει ο θάνατος του Παναγιώτη».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιο είναι το πιο χειριστικό ζώδιο από όλα;

    Κάθε ζώδιο έχει τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Ποιο είναι, όμως,...

    Τα ζώδια που δεν θα έχουν σταματημό μέχρι τον Δεκέμβριο

    Οι καιροί ήταν δύσκολοι φέτος για πολλούς εκπροσώπους του...

    Ηλεία: Φωτογραφίες από κατασχεθέντα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή κατηγορούμενων μελών συμμορίας

    Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ Μετά την εξάρθρωση συμμορίας τα μέλη της...

    Είπε στην αυταρχική πεθερά της ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο – «Εγώ παντρεύομαι τον γιο σου, όχι εσύ»

    Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι εκείνη και ο μελλοντικός σύζυγός...