Έχασε το χέρι της η 26χρονη που τραυματίστηκε σε μηχανή του κιμά

    Ημερομηνία:

    Έχασε τελικά το χέρι της η 26χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σε μηχανή με κιμά στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού δεν κατέστη δυνατό να σωθεί το χέρι της άτυχης γυναίκας με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.

    Η 26χρονη, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό της, εισήχθη στο χειρουργείο του ΠΑΓΝΗ προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση.

    Το φρικτό ατύχημα συνέβη το πρωί της Παρασκευής (13/1). Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε στο Ασήμι του δήμου Γόρτυνας και κινητοποίησε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ, προκειμένου να απεγκλωβιστεί το χέρι της 26χρονης.

    Δεν απεγκλωβίστηκε το χέρι – Στο ΠΑΓΝΗ μαζί με τμήμα του μηχανήματος
    Παρά την επίμονη προσπάθεια αυτό δεν κατέστη δυνατό και η κοπέλα μεταφέρεται στο ΠΑΓΝΗ μαζί με τμήμα του μηχανήματος.

    Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν πηγές της Πυροσβεστικής στην ΕΡΤ, στις 9:32 το πρωί το Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στον Πύργο δέχθηκε κλήση, σύμφωνα με το χέρι 26χρονης πιάστηκε στη μηχανή του κιμά, σε κρεοπωλείο, στο Ασήμι.

    Στο σημείο έσπευσε άμεσα δύναμη από το Κλιμάκιο και την ΕΜΑΚ, Αστυνομικοί, αλλά και ασθενοφόρο και, παρουσία γιατρού, επιχειρήθηκε για πάνω από μία ώρα ο απεγκλωβισμός του χεριού της κοπέλας.

    Ωστόσο, κρίθηκε ότι αυτό δεν ήταν δυνατό να γίνει με ασφάλεια και έτσι αφαιρέθηκε το επίμαχο τμήμα του μηχανήματος, ώστε να μεταφερθεί μαζί με την κοπέλα με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία υπαλλήλων της ΕΜΑΚ στο ΠΑΓΝΗ, για την αντιμετώπιση της κατάστασης

     

    ΠΗΓΗ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ελλάδα vs Τουρκία: Ποιος είναι πιο ισχυρός στρατιωτικά; ΠΙΝΑΚΑΣ

    Σε επίπεδο ενεργού προσωπικού, η Τουρκία διατηρεί μια από...

    Πατρινοί ντελιβεράδες “Δαυίδ”… χτυπούν τον “Γολιάθ”

    του Αχιλλέα Ροδίτη                                                          Η ενέργεια ξεκίνησε απ’ τους δρόμους της...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΙΓΙΟΥ: Στην Οικονομική Αστυνομία ο φάκελος της υπεξαίρεσης

    Στο μικροσκόπιο της Υποδιεύθυνσης ∆ίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων θα τεθεί...