Εχουν κάνει… φύλλο και φτερό το κινητό της Ρούλας – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ

    Ημερομηνία:

    Ψάχνουν στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου, τις απαντήσεις για την κεταμίνη. Στο στόχαστρο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, έχουν μπει τα κινητα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η 33χρονη φόνισσα της Πατρας που σκότωνε σε δοσεις τη μικρή Τζωρτζίνα. Οι ειδικοι ανοίγουν και ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία για να έχουν την ακτινογραφία των κινήσεων της. Επαφές στα social media, αναζητήσεις στο διαδίκτυο, αγορές καλλυντικών και φαρμάκων απο καταστήματα του internet σε Ελλάδα και εξωτερικό ελέγχονται εξονυχιστικά σε μια προσπάθεια να δωθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και να χαρτογραφηθεί η διαδρομή της κεταμίνης.

    Εκτιμούν ότι με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα, καθώς σε διαφορετικά χρονικα διαστήματα χορηγήθηκε εννεα φορες στη μικρή Τζωρτζίνα μέχρι τελικά να καταφέρει να της πάρει τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου. Εκτιμούν οτι η προμήθεια έγινε ενα χρόνο πριν, τον περασμένο Απρίλιο λίγο μετά το θάνατο της Ίριδας, τον χωρισμό της με τον Μάνο Δασκαλάκη και πριν αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα η 9χρονη Τζωρτζίνα.

    Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι οι συσκευές της Πισπιρίγκου θα μιλήσουν καθώς η 33χρονη ήταν μανιώδης χρήστης του διαδικτύου και των social media και περνούσε πολλές ωρες στο internet κάνοντας αναζητήσεις, συνομιλίες και αγορές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηράκλειο: Αθωώθηκε η μητέρα που έδωσε στα παιδιά της ζελεδάκια με κάνναβη

    Χωρίς ποινικές ευθύνες κρίθηκε σήμερα από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Την ενοχή των επτά κατηγορουμένων για παράνομες επιδοτήσεις προτείνει η Εισαγγελέας

    Την ενοχή και των επτά κατηγορουμένων που αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων...

    Κατάκολο: Πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι- Επιβάτης υπέστη ανακοπή

    Μια σοβαρή περιπέτεια υγείας για έναν ηλικιωμένο επιβάτη του...

    Αντιπρόεδρος του κόμματος Κασσελάκη η Τζάκρη

    Με μία ανάρτηση στο facebook ανακοίνωσε η Θεοδώρα Τζάκρη...