ΕΔΕ στο νοσοκομείο Βόλου μετά από καταγγελία γονέων για εγκαύματα σε βρέφος από ορό

    Ημερομηνία:

    Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχτηκε στο νοσοκομείο Βόλου, μετά την καταγγελία γονέων πως βρέφος τεσσάρων μηνών υπέστη εγκαύματα από ορό.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου με βρογχίτιδα στις 31 Ιανουαρίου και στις 3 Φεβρουαρίου διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας. Οι γονείς υποστηρίζουν πως το παιδί υπέστη εγκαύματα στο χέρι από λανθασμένη τοποθέτηση ορού.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, το μωρό διαγνώστηκε με κυτταρίτιδα άκρων μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, μια σοβαρή λοίμωξη του δέρματος και των υποδόριων ιστών και κρίθηκε απαραίτητη η άμεση μεταφορά του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Όμως οι γονείς καταγγέλλουν πως η λάθος τοποθέτηση του ορού προκάλεσε εγκαύματα στο χέρι το παιδιού.

    GLEARNET

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, με εντολή του διοικητή του νοσοκομείου Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

    Στην τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα «THE NEWSPAPER» στις 13-2-2025 υπήρξε δημοσίευμα σχετικά με τις συνθήκες νοσηλείας βρέφους 4 μηνών με τίτλο «Σοκ στον Βόλο: Έβαλαν λάθος τον ορό σε βρέφος και υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα», με αίσθημα ευθύνης και ιδιαίτερη ευαισθησία μετά από Εντολή του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας διατάχτηκε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση των συνθηκών νοσηλείας του βρέφους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αυτό είναι το νέο μεγάλο κατάστημα εστίασης στον πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου

    Nέο κατάστημα εστίασης στην διασταύρωση των οδών Ερμού και...

    Ποια είναι τα «κρυφά» έξοδα της διαδικασίας για την αγορά κατοικίας

    Σημαντική παραμένει η φορολογική επιβάρυνση που συνοδεύει την αγορά...

    Απάτες με το ρεύμα – Λογαριασμοί χιλιάδων ευρώ για άγνωστα σπίτια

    Η Χ. Λ. σπουδάζει στις Σέρρες, όπου διατηρεί ένα...

    Το 19% της Γης παραμένει σήμερα άθικτο από τους ανθρώπους

    Η τελείως ανέγγιχτη φύση ήταν πριν χιλιάδες χρόνια σχεδόν...