Έδειρε ανελέητα την ανήλικη κόρη του, αλλά και τον αστυνομικό που πήγε να τον συλλάβει

Ημερομηνία:

Στο Νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύτηκε χθες ένας αστυνομικός, που έσπευσε να συλλάβει 40χρονο ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε την ανήλικη του κόρη του με καλώδια.

PHILOXENIA

Ο 40χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news,  χτύπησε στον δρόμο την 15χρονη κόρη του , η οποία όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ότι ο πατέρας της την είχε δείρει χρησιμοποιώντας καλώδια, ενώ τους είπε πως απειλούσε την ζωή της.

Η ίδια φέρεται να είπε στους γιατρούς πως ο πατέρας της ήταν μεθυσμένος, ενώ ο 40χρονος την χτύπησε αρχικά μέσα στο αυτοκίνητο, την ώρα που πήγαιναν σπίτι. Η ανήλικη κάλεσε την μητέρα της για βοήθεια και εκείνη με την σειρά της την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν αστυνομικός, εντόπισε τον 40χρονο , εκείνος αντιστάθηκε και άρχισε να τον χτυπάει με μπουνιές στο κεφάλι. Ο αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις, έγινε η σύλληψη του 40χρονου  και το όργανο της τάξης μεταφέρθηκε μαζί με την ανήλικη στο Νοσοκομείο. Η 15χρονη δεν έφερε σοβαρά τραύματα αλλά ο αστυνομικός νοσηλεύτηκε με τραύμα στο κεφάλι.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών τιμούν τον Νομπελίστα James D. Watson

Μία μεγάλη επιστημονική ημερίδα στο πλαίσιο του εορτασμού των...

Πάτρα Ενωμένη: Πρόταση για δημοτική επιδότηση ενοικίου σε φοιτητές

Την ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των φοιτητών και των οικογενειών...

Πάτρα – ΤΩΡΑ: Τροχαίο στην Αγ. Νικολάου με εμπλοκή λεωφορείου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα,...