Έδειξε την αξία της η πατρινή πρωταθλήτρια Δέσποινα Μουρτά

    Ημερομηνία:

    Έδειξε την αξία της και ότι έχει βρει πλέον τον ρυθμό της η πατρινή πρωταθλήτρια της Ολυμπιάδας Πατρών, Δέσποινα Μουρτά.

    Η 27χρονη αθλήτρια κατάφερε και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που έγινε στον Βόλο, καθώς αναδείχτηκε νικήτρια στα 400 μέτρα με 53.98 χρόνο που αποτελεί φετινό ρεκόρ.

    Η αθλήτρια του Περικλή Χατζηαναστασιάδη προέρχεται από μια χρονιά με αρκετά προβλήματα που δεν της επέτρεψαν να δουλέψει όπως θα ήθελε. Παρόλα αυτά έφτασε στην τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

    Το μετάλλιο της Μουρτά ήταν ότι καλύτερο από πλευράς Αχαΐας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών – γυναικών και νέων ανδρών- νέων γυναικών (Κ23) που έγινε στον Βόλο.

    Από εκεί και πέρα μετά και την συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα η Δέσποινα Μουρτά συνεχίζει την προετοιμασία της για το Βαλκανικό πρωτάθλημα με το οποίο ολοκληρώνονται και οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το καλοκαίρι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απανθρακωμένο πτώμα στη Βοιωτία: Στο «μικροσκόπιo» των Αρχών η εξαφάνιση οικοδόμου – Το ραντεβού για τη Θήβα και η υπόσχεση που έδωσε

    Συνεχίζεται το θρίλερ στα Σκούρτα Βοιωτίας με το απανθρακωμένο πτώμα που...

    Πάτρα: Κάτι πρέπει να γίνει στην Οβρυά

    H φωτογραφία είναι από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Οβρυά....

    Πάτρα: Η πατέντα για την λακκούβα

    Οδός Αϊδινίου και Σμύρνης περιοχή Προσφυγικών! Μία τεράστια και...

    Σοβαρά προβλήματα οδοποιϊας εμφανίζει ο δρόμος στο Δασύλλιο Πάτρας

    Σοβαρά προβλήματα οδοποιϊας εμφανίζει ο δρόμος στο Δασύλλιο Πάτρας,...