Εφεση του εισαγγελέα για τον θάνατο της Άννας Πολλάτου – Δεν άνοιξε ούτε ο αερόσακος

    Ημερομηνία:

    Νέα δεδομένα στην υπόθεση του θανάτου της ολυμπιονίκου Άννας Πολλάτου, προκύπτουν μετά την Εφεση από την Εισαγγελία Εφετών Πατρών στην αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για στέλεχος αυτοκινητοβιομηχανίας.

    Η έκθεση εφέσεως του αντιεισαγγελέα Εφετών κ. Χρήστου Καραγιάννη με αριθμό 11/2021 αναφέρει ότι ο θάνατος της αθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής στο τροχαίο ατύχημα στις 17 Μαΐου 2014 στη Βάρδα Ηλείας, οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και αποφαίνεται ότι να πρέπει να κριθεί ένοχος ο εκπρόσωπος της εταιρείας για ανθρωποκτονία από αμέλεια αλλάζοντας όλο το σκηνικό στην πολύκροτη υπόθεση.

    Μάλιστα στην έκθεση των 14 σελίδων μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι όπως προκύπτει από καταθέσεις και τις εκθέσεις των ιατροδικαστών και πραγματογνωμόνων «υφίσταται αιτιώδης σύνδεσμος ανάμεσα στα κατασκευαστικά ελαττώματα του οχήματος και στην επέλευση του θανάτου της Άννας Πολλάτου, καθόσον η αποκόλληση του ταμπλό και του τιμονιού αφαίρεσαν το απαιτούμενο πλαίσιο στήριξης της παθούσας και αύξησαν ουσιωδώς και σε ιδιαίτερα μεγάλο βαθμό το μέγεθος των δυνάμεων που αυτή δέχτηκε, με συνέπεια να βρεθεί εκτός πλαισίου καθίσματος, προς τα πίσω και αριστερά, και να αποβιώσει ακαριαία».

    Πελοπόννησος

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οταν η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν 14 ετών! Με μακριά μαλλιά και από κομμωτήριο! Τότε που σκότωσε την αδελφή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%ce%bc/

    Η Ιωάννα Τούνη εξηγεί γιατί χάθηκε από τα social media: «Συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο»

    Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε...

    Πάρτι με λάμψη πολλών καρατίων

    Η Μαργαρίτα Χρυσάκη, founder και δημιουργός των κοσμημάτων Maggoosh, γιόρτασε τα εγκαίνια του πρώτου...

    NEA TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής – Σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

    Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Βάρδα, όταν...