ΕΦΕΤ: Ανακαλείται παρτίδα μελιού

    Ημερομηνία:

    Παρτίδα θυμαρίσιου μελιού όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη καταλοίπων της φαρμακολογικά δραστικής ουσίας μετρονιδαζόλη, ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

    Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε την ύπαρξη καταλοίπων της φαρμακολογικά δραστικής ουσίας μετρονιδαζόλη, η οποία δεν επιτρέπεται να υπάρχει στο μέλι.

    Πρόκειται για το προϊόν: «Μέλι Θυμαρίσιο» με την εμπορική ονομασία «άρωμα γένεσις», το οποίο παράγεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα για την «Γένεσις Εκλεκτά Προϊόντα ΑΕ», σε συσκευασία καθαρού βάρους 900 γραμμαρίων, με ημερομηνίας ελάχιστης διατηρησιμότητας 01/02/2024 και αριθμό παρτίδας LΟΤ 220201.

    Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση της ανωτέρω παρτίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με ιατρικές εξετάσεις θα πιστοποιείται αν είναι ανήλικοι οι ασυνόδευτοι που αιτούνται άσυλο

    Οι υπουργοί Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης και Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης υπέγραψαν την...

    Φυσιολογικές αιτίες σκουρόχρωμων θηλών

    Οι θηλές και η περιοχή γύρω τους (θηλαία άλως)...

    ΔΕΕΠ ΑΧΑΙΑΣ ΝΔ: Σαράντα μέρες χωρίς τον Γιάννη Μπαλασόπουλο

    Η Νέα Δημοκρατία τιμά τον αείμνηστο Αντιδήμαρχο.   Από την Διοικούσα...

    Γιατί δεν συμφέρει η σύνταξη μετά τα 40 έτη εργασίας – Ποιοι θα ωφεληθούν από το νέο σύστημα

    Οσοι έχουν συμπληρώσει 40 έτη ασφάλισης συμφέρει να αποχωρήσουν άμεσα, γιατί...