ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται ζελεδάκια – Κίνδυνος πνιγμού ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση του ΕΦΕΤ, ύστερα από ενημέρωση μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), για τη διακίνηση στην Ελλάδα, στα ζελεδάκια “Speshow Assorted Jelly Straws” από την ολλανδική εταιρεία “Beagley Copperman B.V.”, εντοπίστηκαν τα πρόσθετα κόμμι χαρουπιού (Ε407) και καραγενάνη (E410).

    ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται ζελεδάκια – Κίνδυνος πνιγμού ΦΩΤΟ

    Τα εν λόγω πρόσθετα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε ζελεδάκια, διότι η παρουσία τους στα συγκεκριμένα τρόφιμα δημιουργούν κατά την κατανάλωσή τους συνθήκες ενδεχόμενου πνιγμού.

    O ΕΦΕΤ ζήτησε την ανάκληση/απόσυρση των εν λόγω προϊόντων, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί αυτά τα προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το ιδανικό βάρος σας, ανάλογα με το ύψος που έχετε

    ΔΕΙΘΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b2%ce%ac%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b3/

    Σ. Καυκοπούλου: Εθνική εορτή 28ης Οκτωβρίου – Στο ύψος των περιστάσεων και σήμερα

    της Σοφίας Καυκοπούλου Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, αποτελεί...

    Η άγνωστη τραγωδία στην περαταριά Λούρου: Όταν ήρωες του αλβανικού μετώπου χάθηκαν στα νερά του ποταμού

    Εκεί, όπου σήμερα βρίσκονται τα απομεινάρια μια παλιάς σιδερένιας...