ΕΦΕΤ: Αποσύρει σνίτσελ κοτόπουλο

    Ημερομηνία:

    Ο ΕΦΕΤ καλεί σε απόσυρση των προϊόντων με την εμπορική ονομασία «ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, Mama Mia» και «ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ Α.Ε.». Καλούνται οι καταναλωτές, που τα έχουν ήδη προμηθευτεί, να μην τα καταναλώσουν.

    Όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη
    διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος Μικροβιολογικών
    Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων» έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψία προϊόντος με στοιχεία: «ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, Mama Mia, παρασκεύασμα από σύγκοπτο κρέας κοτόπουλου κατεψυγμένο», με την εμπορική ονομασία «ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, Mama Mia», που παρασκευάζεται από την επιχείρηση «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ Α.Ε.» για λογαριασμό της «Ι. ΕΥΘΥΒΟΥΛΗ ΔΙΑΔΟΧΟΙ Ο.Ε.». βάρους 800γρ., με ημερομηνία κατάψυξης: 31/08/2021 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από: 31/08/2022.

    Το προϊόν εξετάστηκε από, και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Θεσσαλονίκης του ΕΦΕΤ και διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. στο ανωτέρω δείγμα. Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας των εν λόγω προϊόντων και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

    Στο πλαίσιο των εν λόγω ελέγχων, ανακαλείται επιπλέον το προϊόν «ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, παρασκεύασμα από σύγκοπτο κρέας κοτόπουλου κατεψυγμένο», βάρους 870γρ., με ημερομηνία κατάψυξης: 31/08/2021 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από: 31/08/2022, το οποίο παρασκευάστηκε από την επιχείρηση «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ Α.Ε.» από ποσότητα της ίδιας παρτίδας με το ανωτέρω προϊόν και συσκευάστηκε για λογαριασμό της «ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Ε.Ε.».

    Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα παραπάνω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καισαριανή: Αποκαταστάθηκε η μαρμάρινη πλάκα με τα ονόματα των 200 εκτελεσθέντων

    Στην αποκατάσταση της μαρμάρινης πλάκας που αναγράφονται τα ονόματα...

    Φ. Ζαΐμης: «Πιστεύουμε στην αξία του εθελοντισμού και στηρίζουμε τις δράσεις τους»

    Η αξία του εθελοντισμού των νέων και η ανάγκη...

    Πάτρα: Συνάντηση Τσιρώνη με τους Ιδιοκτήτες Ταξί

    Ο Βουλευτής Αχαϊας του Δημοκρατικού Πατριωτικόύ Λαϊκού Κινήματος ΝΙΚΗ...

    Πάτρα: Κινητοποίηση στην Intracom Telecom για καθυστέρηση δεδουλευμένων

    Δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες καθυστερείται η καταβολή...