ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ: Δολοφονία Χριστίνας Κλουτσινιώτη: Απαλλαγή πέντε κατηγορουμένων πρότεινε ο εισαγγελέας

    Ημερομηνία:

    Σοβαρή εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα στη δίκη του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών, για την δολοφονία της 37χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη και της απόπειρας κατά του συζύγου της Διονυσίου Κορφιάτη στη Ζάκυνθο.

    Ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή πέντε εκ των οκτώ κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων και του αποταγμένου αστυνομικού που φέρεται από το κατηγορητήριο της υπόθεσης, ως ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος.

    Ο εισαγγελέας της έδρας, μετά από μια πολύωρη και αναλυτική αγόρευση πρότεινε την ενοχή των δύο βασικών κατηγορουμένων ως φυσικών αυτουργών της δολοφονίας της 37χρονης και της απόπειρας δολοφονίας του συζύγου της. Πρότεινε επίσης, την ενοχή ενός ακόμα ατόμου για απλή συνέργεια σε βαθμό πλημμελήματος.

    Αξιοσημείωτη ήταν η πρόταση απαλλαγής του ατόμου που φέρεται από το κατηγορητήριο να «παρήγγειλε» τον φόνο Κορφιάτη. Ο εισαγγελέας διέκρινε κίνητρο στον αποταγμένο αστυνομικό, αλλά, όπως είπε χαρακτηριστικά «μου λείπουν οι πράξεις». Δηλαδή, δεν είχε ακλόνητα στοιχεία εις βάρος του.

    Η δίκη θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννινα: Ομόφωνα ένοχος και στο εφετείο ο Λεύκοβιτς για τον βιασμό της κόρης του

    Ομόφωνα ένοχος με επιβολή ποινής κάθειρξης 15 ετών κρίθηκε και στο...

    Βουλευτές – παπαράτσι προσπάθησαν να φωτογραφίσουν τη δικογραφία για τα Τέμπη

    Στην «τσιμπίδα» των υπαλλήλων της Βουλής έπεσαν δύο βουλευτές της αντιπολίτευσης,...

    ΠΑΣΟΚ: Κάλεσμα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας στην Απεργιακή κινητοποίηση της Εργατικής Πρωτομαγιάς

    Την Πρώτη Μαΐου τιμούμε έμπρακτα τους αγώνες του κόσμου...

    Δίκη Έριν Πάτερσον: Το θανατηφόρο γεύμα με τοξικά μανιτάρια στην Αυστραλία – «Τραγικό ατύχημα» λέει η οικοδέσποινα του θανάτου

    Μία υπόθεση που σοκάρει την Αυστραλία εκτυλίσσεται στη δικαστική αίθουσα της...