Έφη Σαρρή: Με τους συντρόφους μου κάνω συμβόλαια και υπογράφουν τους όρους μου

    Ημερομηνία:

    Η Έφη Σαρρή υποδέχτηκε την κάμερα του Happy Day δίπλα από την πισίνα του όμορφου κήπου της και μίλησε για την απόφασή της να… χαλαρώσει λίγο τα επαγγελματικά της, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο για την προσωπική της ζωή.

    Παράλληλα, η τραγουδίστρια περιέγραψε και τις… ιδιαίτερες παραξενιές που έχει στο θέμα: συμβίωση.

    Δείτε όσα είπε…

    «Είμαι ο πιο δύσκολος άνθρωπος που υπάρχει, έχω πολλά θέλω, παραξενιές, οτιδήποτε. Δεν κοιμάμαι με κανέναν σύντροφο στο ίδιο δωμάτιο. Θέλω πραγματικά να ηρεμήσω, να κοιμηθώ, να το ευχαριστηθώ, να δω τα έργα που θέλω, να μην έχω καμία γκρίνια δίπλα μου, γιατί αυτά συμβαίνουν.

    Τον σύντροφο τον θέλω να ταιριάζει και να συμφωνεί ότι και αυτός θα κοιμάται σε ένα άλλο δωμάτιο.

    Άλλη μια παραξενιά είναι ότι δεν θέλω να ξυπνάω και να βλέπω μπάνια λερωμένα. Γι’ αυτό θέλω να έχω το δικό μου μπάνιο. Αυτά γίνονται συμφωνίες κανονικές, γραπτές με συμβόλαια κλπ. Δεν θα μου πεις ποτέ να μαγειρέψω, θα μαγειρεύω όποτε θέλω, αν θέλω, ό,τι θέλω.

    Φέρνει το συμβόλαιο ο δικηγόρος και με προσκύνημα και παρακάλι μεγάλο μπορεί να το υπογράψω. Εφόσον είναι όλοι οι όροι όπως τους θέλω…» τονίζει η Έφη Σαρρή.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κέιτ Μίντλετον: Το βασιλικό πρωτόκολλο την «κράτησε» και δεν πήγε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

    Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρευρέθηκε την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου, που πραγματοποιήθηκε...

    Οι νέες δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το Πάσχα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Πέρασα πολύ ωραία»

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία καλλιτέχνιδα που προτιμά να απασχολεί τα...

    ΡΕΤΡΟ: Οταν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αποθέωνε…. τον Ιωάννη Μεταξά – ΦΩΤΟ

    Την προπαραμονή της εργατικής πρωτομαγιάς του 1939, καταφθάνει στην...