Έφη Σαρρή: «Το επάγγελμά μας έχει χάσει την αίγλη του – Δεν μπορώ να πάω σε ριάλιτι και να τρέχω & να κουράζομαι»

    Ημερομηνία:

    Η Έφη Σαρρή μίλησε στο «Τί Λες Τώρα!» με αφορμή τα δημοσιεύματα που την θέλουν να πουλάει έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ το σπίτι της. Με το γνωστό της χιούμορ «τρολάρε» την ηλικία και την εμφάνιση της, ενώ αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει σε γνωστό ριάλιτι.

    Η τραγουδίστρια μίλησε για το σπίτι της και τις φήμες ότι το πουλάει έναντι σεβαστού χρηματικού ποσού.

    «Είναι το ησυχαστήριό μου το σπίτι μου, και ειδικά τα τελευταία χρόνια που θέλω να είμαι λίγο πιο ήρεμη. Εδώ και 15 χρόνια, ακούγεται ότι πουλάω το σπίτι μου έναντι πολλών εκατομμυρίων. Δεν το πουλάω, τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά επειδή δεν έχω και παιδιά, ούτε κληρονόμους για να το αφήσω κάπου, είναι πιθανό να το κάνω κάποια στιγμή», ανέφερε αρχικά η Έφη Σαρρή.

    «Δεν ξέρω να κάνω μπάνιο. Εάν υπάρχει κόσμος στο σπίτι, ελπίζω να μην με αφήσουν να πνιγώ. Δεν πρόκειται να πάω στη θάλασσα, τί να πάνω να κάνω; Να φαίνεται η κυτταρίτιδα και όλα τα πεσμένα; Καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος τα τραβάει όλα προς τα κάτω!», συμπλήρωσε με χιούμορ.

    «Θεωρώ ότι το επάγγελμά μας έχει χάσει την αίγλη του, δεν είναι όπως παλιά. Μου έκανε εντύπωση που συμπράξαμε μαζί μεγάλες τραγουδίστριες στην ίδια μαρκίζα», πρόσθεσε.

    «Δεν μπορώ να πω ότι αγάπησα πολύ, ασχολήθηκα με την δουλειά μου, δεν είχα χρόνο για έρωτες. Ήμουν 17 χρόνια με τον σύζυγό μου. Τώρα που είμαι στα 80 δεν έχω χρόνο!», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον έρωτα, η Έφη Σαρρή,

    Τέλος, για τα ριάλιτι και την πιθανή συμμετοχή της στο Asia Express, είπε πως, «Εξάρτάται από την πρόταση. Δεν μπορώ να πάω κάπου να τρέχω και να κουράζομαι, δεν έχω λόγο. Για το Asia, δεν μπορώ να αντέξω εκεί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εννέα φίλοι από την Πάτρα έφτιαξαν με μεράκι το πρώτο ελληνικό single malt ουίσκι

    Το πρώτο single malt ουίσκι στην Ελλάδα δημιούργησε μια παρέα εννέα φίλων από την Πάτρα, οι...

    Η Πάτρα απέκτησε περίπτερα του μέλλοντος…! Δείτε τα σημεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%ad%ce%ba%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%cf%80%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd/

    Πάτρα: Εκκλησία είχε νοικιάσει κτίριο σε ιδιοκτήτη γνωστού καφέ αλλά…. βρέθηκε με έξωση! Ολες οι λεπτομέρειες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b5-%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%b9%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%cf%84%ce%af%cf%81%ce%b9%ce%bf/

    Πάτρα: Κλείνει γνωστό super market κοντά στο κέντρο – Τι θα γίνει με το προσωπικό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c-super-market-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b9/