Εφιάλτης για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Την κρατούσε φυλακισμένη ο σύντροφός της, τη χτυπούσε και τη βίαζε

    Ημερομηνία:

    Εφιαλτικές στιγμές ζούσε για περίπου έναν μήνα μια 32χρονη γυναίκα στα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο καθώς ο άντρας φέρεται να την χτυπούσε, να την κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι και να τη βίαζε.

    Η 32χρονη πέρασε το κατώφλι του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Οι αστυνομικοί την είδαν με εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια της, ενώ η ίδια κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο σύντροφος της.
    Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

    Σε βάρος του 32χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμόπαράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Π.Ο Πατρών: Με την συμμετοχή της ΠΔΕ ο 48ος Ποδηλατικός Γύρος «Θυσίας»

    Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας...

    Meteo: Πού καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες ριπές ανέμου στην Πάτρα

    Πίνακα με τις 8 ισχυρότερες ριπές που καταγράφηκαν σήμερα...

    Πάτρα: Ήθελε να ταξιδέψει με αρχαία νομίσματα

    Τις απογευματινές ώρες χθες, συνελήφθη ένας 57χρονος ημεδαπός για...