Εφιάλτης για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Την κρατούσε φυλακισμένη ο σύντροφός της, τη χτυπούσε και τη βίαζε

    Ημερομηνία:

    Εφιαλτικές στιγμές ζούσε για περίπου έναν μήνα μια 32χρονη γυναίκα στα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο καθώς ο άντρας φέρεται να την χτυπούσε, να την κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι και να τη βίαζε.

    Η 32χρονη πέρασε το κατώφλι του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Οι αστυνομικοί την είδαν με εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια της, ενώ η ίδια κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο σύντροφος της.
    Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

    Σε βάρος του 32χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμόπαράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιαουρτόπιτα με σιρόπι εσπεριδοειδών και τζίντζερ

    30' προετοιμασία 50' ψήσιμο Σύνολο: 1 ώρα και 20' Υλικά Μερίδες: 10-12 230 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο +...

    Μήπως είσαι «mid»; Αν ναι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι γι’ αυτό

    Ανάμεσα στους δεκάδες νεόκοπους όρους που μας έχει σερβίρει...

    Ξύδι και χαρτί υγείας: Η έξυπνη λύση για καθαριότητα και υγιεινή στο σπίτι σας

    Aνακαλύψτε την εκπληκτική χρήση του ξιδιού σε συνδυασμό με...