Εφιάλτης για 8χρονη στην Αλεξανδρούπολη: Την κακοποιούσε σεξουαλικά ο 64χρονος γείτονας

    Ημερομηνία:

    Εφιάλτης για ένα 8χρονο κοριτσάκι στην Αλεξανδρούπολη. Η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού που βλέπει το φως της δημοσιότητας προκαλεί οργή και φρίκη. Δράστης είναι ένας 64χρονος.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, e-evros.gr μια μητέρα πήγε προχθές στο Αστυνομικό τμήμα της Αλεξανδρούπολης και κατήγγειλε όλα όσα της αποκάλυψε η ανήλικη κόρη της.

    Η 8χρονη ανέφερε στην μητέρα της ότι όσο διάστημα απουσίαζε από το σπίτι τους, ο 64χρονος γείτονας πλησίαζε την ανήλικη και την θώπευε στα γεννητικά όργανα, ενώ στο παρελθόν επιχείρησε να την φιλήσει στο στόμα και στο στήθος.

    Σύμφωνα με τα όσα είπε η 8χρονη, ο δράστης έβρισκε ευκαιρία όποτε απουσίαζε η μητέρα να την πλησιάζει, δείχνοντας της τα γεννητικά του όργανα.

    Η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο η οποία επιβεβαίωσε όλα όσα κατήγγειλε η μητέρα. Ο δράστης συνελήφθη ενώ η 8χρονη αναμένεται να εξεταστεί από τον ιατροδικαστή του ΠΓΝΑ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα 50 δισ. ευρώ το μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα

    66Στην Ελλάδα κυκλοφορεί μαύρο χρήμα ύψους 45 έως 50 δισ. ευρώ. Πρόκειται...

    Σύνταξη 409 ευρώ για ανασφάλιστους υπερήλικες – Ποιοι τη δικαιούνται και ποιες είναι οι προϋποθέσεις

    Σύνταξη ανασφάλιστων υπερηλίκων ύψους 409 ευρώ μπορούν να λάβουν οι πολίτες...

    Κρουαζιέρα πολυτελείας: Το παλάτι που ταξιδεύει στον Νείλο

    Το Soleil Nile Cruise δεν είναι ένα απλό σκάφος....