Έφηβος μαχαίρωσε τον πατριό του επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του

    Ημερομηνία:

    Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί ένας ανήλικος (δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το 18ο έτος της ζωής του), ο οποίος επιτέθηκε στον πατριό του και τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Πυλαίας.

    Στις 11 το βράδυ του Σαββάτου το κέντρο της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης δέχτηκε καταγγελία για ενδοοικογενειακό επεισόδιο στην περιοχή της Πυλαίας.

    Αστυνομικοί, που έλαβαν εντολή να μεταβούν στο σημείο, αντίκρισαν έναν νεαρό να κινείται ύποπτα σε κοντινή απόσταση από το στίγμα του επεισοδίου. Του ζήτησαν να σταματήσει και εκείνος άρχισε να τρέχει. Τον συνέλαβαν λίγα μέτρα μακρύτερα. Τότε εκείνος παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε τον πατριό του. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και κρατείται. Απέδωσε την πράξη του στη βίαιη συμπεριφορά που επιδείκνυε ο 36χρονος πατριός του προς την 43χρονη μητέρα του.

    Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο 18χρονος είχε επιτεθεί με μαχαίρι στον 36χρονο πατριό του και του κατάφερε περίπου δέκα χτυπήματα. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πύργος: 17χρονος είχε πάνω του σπρέι πιπεριού

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της...

    Δήμος Ναυπακτίας: Ήρθε το φως στην πλατεία Χορμόβα στο Αντίρριο (Φώτο)

    Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος προχώρησαν στην...

    Συνάντηση του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων

    Σε θετικό και δημιουργικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του...

    Πάτρα: Οι κάτοικοι στο Βελβίτσι διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να φτάσουν στα σπίτια τους

    Ο δρόμος στο Βελβίτσι έχει υποστεί σοβαρή καθίζηση, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα...