Έφτασαν στην Αθήνα τα πρώτα 140 ηλεκτρικά λεωφορεία

    Ημερομηνία:

    Αντίστροφα άρχισε να μετράει ο χρόνος για την κυκλοφορία των πρώτων 140 Ytong ηλεκτρικών λεωφορείων στην Αττική, τα οποία βρίσκονται πλέον στην Αθήνα και σύντομα θα κυκλοφορούν στους δρόμους της πρωτεύουσας, όπως έχουν εξαγγείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρ. Σταϊκούρας.

    Σύμφωνα με την υπογραφείσα σύμβαση, μπαίνουν αμέσως στο στάδιο του προβλεπόμενου μακροσκοπικού ελέγχου και στη συνέχεια 38 εξ αυτών στο στάδιο της δοκιμαστικής-χωρίς επιβάτες- λειτουργίας, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    GLEARNET
    Φλίγκος

    «Πρόκειται για ημέρα ορόσημο στις Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.ΣΥ.Α.Ε. Στέφανος Αγιάσογλου καθώς, όπως υπογράμμισε, η ένταξη των νέων ηλεκτρικών λεωφορείων στα οχήματα της Εταιρείας μας, εγκαινιάζει επισήμως την επόμενη ημέρα στις Συγκοινωνίες του Λεκανοπεδίου. «Η χρήση της ηλεκτροκίνησης, για πρώτη φορά στην χώρα μας, υλοποιεί το στρατηγικό σχέδιο της κυβέρνησης για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα».

    Nα θυμίσουμε πως την περασμένη Παρασκευή έφθασαν στη Θεσσαλονίκη και τα 110 ηλεκτρικά οχήματα της κινεζικής Yutong.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Μόνικα Μπελούτσι χώρισε με τον Τιμ Μπάρτον μετά από δύο χρόνια σχέσης

    Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Τιμ Μπάρτον και η Μόνικα Μπελούτσι μετά...

    Ανανέωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

    Ανανέωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου...

    Οι «Φάροι της Ελληνικής Ποίησης» φώτισαν την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

    Οι «Φάροι της Ελληνικής Ποίησης» φώτισαν το δρόμο του...

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τους γονείς της

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς της φίλους μια...