ΕΦΘΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΙΓΙΟ: 55χρονος άρπαξε 19χρονη

    Ημερομηνία:

    Μητέρα κατήγγειλε στην Ασφάλεια του Πύργου την αρπαγή της 19χρονης κόρης της η οποία πάσχει από διαταραχή με στοιχεία κατάθλιψης.

    Η μητέρα προσήλθε σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου καταγγέλλοντας 55χρονο άνδρα για την αρπαγή της κοπέλλας. Όπως ανέφερε η κόρη της το μεσημέρι της Πέμπτης χωρίς να γίνει αντιληπτή έφυγε κρυφά από την οικία τους.

    Σε επικοινωνία μέσω γραπτού τηλεφωνικού μηνύματος που είχε η 19χρονη με τον αδερφό της, τον ενημέρωσε ότι μεταβαίνει στο Αίγιο Αχαΐας, πράγμα το οποίο δεν συνέβη σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας , η οποία καταγγέλλει τον 55χρονο  ότι έχει εξαπατήσει την κόρη της και την κρατά εκμεταλλευόμενος την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημοσκόπηση GPO: Βελτιώνονται τα ποσοστά της ΝΔ μετά τη ΔΕΘ – Καθηλωμένα τα κόμματα της αντιπολίτευσης

    Σχετική βελτίωση καταγράφουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας μετά τις εξαγγελίες...

    Πάνω από 120.000 οι συλληφθέντες για διάφορα αδικήματα το 2024 – Αλλοδαποί το 55% των κρατουμένων στις φυλακές

    Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική...

    O Μητσοτάκης επισκέφθηκε δικαιούχο του προγράμματος κατ’ οίκον παράδοσης Φαρμάκων Υψηλού Κόστους

    Επίσκεψη στο σπίτι του Γιάννη, ενός από τους χιλιάδες...