Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Βαΐτσης Αποστολάτος

    Ημερομηνία:

    Σε ηλικία 75 ετών πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και αντιπρόεδρος της Βουλής Βαΐτσης Αποστολάτος. Τον θάνατο του ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και κουμπάρος του Κωστής Αϊβαλιώτης.

    «Αγαπημένος φίλος μου και κουμπάρος μου ο Βαϊτσης Αποστολάτος έφυγε χτες. Άφησέ αποτύπωμα ήθους και ευγένειας ως βουλευτής και ως Αντιπρόεδρος της Βουλής. Ο πόνος όσων τον αγαπούσαμε και συνδεόμασταν στενά μαζί του είναι απερίγραπτος», έγραψε χαρακτηριστικά.

    Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην βουλευτή – ιατρού Βαΐτση Αποστολάτου:

    «Με αισθήματα ιδιαίτερης θλίψης πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού πρώην συναδέλφου, διακεκριμένου ιατρού και βουλευτή Βαΐτση Αποστολάτου, ο οποίος διακρίθηκε ως γυναικολόγος, αλλά και ως πολιτικός.

    Γεννήθηκε στον Πειραιά και παράλληλα με την επιστημονική του δραστηριότητα ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κοινά ως πολιτευτής της ΝΔ στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ήταν από τα βασικά στελέχη του κόμματος Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Διετέλεσε δύο φορές βουλευτής (2007-2009, 2009-2012) και ισάριθμες Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων (2008-2009, 2009-2012) υπηρετώντας με ιδιαίτερη αφοσίωση τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

    Στην οικογένειά του και στους οικείους εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γυναικείος αυνανισμός: Τι παθαίνουν οι γυναίκες!

    Ο γυναικείος αυνανισμός πλέον στις μέρες μας δεν είναι...

    Γιατί με πιάνει φαγούρα μετά το μπάνιο;

    Ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο...

    To γνωρίζατε; – Tι σημαίνει όταν κάποιος απαντά μόνο με «ΟΚ» σύμφωνα με την ψυχολογία

    Το ΟΚ είναι μια συχνή απάντηση σε ερωτήσεις. Και παρότι...

    Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερη σεξουαλική ζωή – Και δεν έχει σχέση με το σεξ

    Εάν τα κάνετε όλα μαζί με τον σύντροφό σας,...