Εφυγε από την ζωή ο “αετός” των Καλαβρύτων – Ξάδελφος του Δημήτρη Κατσικόπουλου

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από την ζωή ο Γεώργιος Αθανασίου Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ε.α., γιος του Μιχάλη (Κουτσομίχαλος) και της Αικατερίνης. Ήταν παντρεμένος με την Άννα Δαρμογιάννη και είχε δύο κόρες την Κατερίνα και την Θεώνη.

    Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαβρύτων την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στις 12:00

    Ο Γεώργιος Αθανασίου (Κουτσομίχαλος) γεννήθηκε στα Καλάβρυτα όπου και μεγάλωσε βοηθώντας τους γονείς του στην Μπακαλοταβέρνα «Λίγο απ’ όλα» Κουτσομίχαλος.
    Τέλειωσε το Λύκειο Καλαβρύτων το 1968. Εισήλθε στη Σχολή Ικάρων (Τμήμα Ιπταμένων) το 1970 και αποφοίτησε το 1974. Υπηρέτησε σε πολλές Μονάδες και σχηματισμούς. Το 2002 έγινε Ταξίαρχος και υπηρέτησε ως Διοικητής Αεροπορίας στην ΚΥΠΡΟ. Το 2005 υπηρέτησε στη Διεύθυνση Ασφαλείας Πτήσεων Εδάφους και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Υποπτέραρχου. Επανήλθε το 2010 στο Α.Σ.Α.ΕΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ως Δ/ντής μέχρι το 2012 και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντιπτεράρχου.

    Ο εκλιπών, ήταν ξάδερφος του Δημήτρη Κατσικόπουλου, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Patras IQ 2026: Το Επιμελητήριο Αχαΐας ανέδειξε την καινοτομία μέσα από το “Achaia Business & Innovation Showcase 2026”

      Η δυναμική της τοπικής επιχειρηματικότητας και ο ρόλος της...

    Τιμητική Βράβευση της Πρώτης Γυναικείας Ομάδας του Απόλλωνα Πάτρας από την ΕΣΠΕΠ

    Στο πλαίσιο του Final-4 του Πρωταθλήματος Κ-20 Γυναικών, που...

    ΠΝΟ: Ζητά μέτρα προστασίας και επαναπατρισμό ναυτικών λόγω επικινδυνότητας στον Περσικό Κόλπο

    Την έντονη ανησυχία της για την κλιμάκωση των πολεμικών συγκρούσεων στη Μέση...

    Τεχεράνη: Σύμφωνα με τον ΠΟΥ εκκενώθηκε νοσοκομείο μετά από εκρήξεις

    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα νοσοκομείο...