Έφυγε από το στούντιο ο Άρης Πορτοσάλτε – «Δεν μας παρατάς πρωί – πρωί»

    Ημερομηνία:

    Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε η εβδομάδα στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ.

    Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας (20/6) στο στούντιο βρίσκονταν οι Άρης Πορτοσάλτε, ο Φοίβος Κλαυδιανός και η Χριστίνα Κοράη.

    Η κουβέντα ξεκίνησε για τα δημοσιεύματα σχετικά με την επιταγή ακρίβειας 200 ευρώ που γράφεται πως θα δώσει η κυβέρνηση και κάπου εκεί ξεκίνησε η «μάχη» ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους.

    Η κατάσταση στη συνέχεια ξέφυγε όταν σχολιάστηκαν τα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε για τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών.

     

    «Τι είσαι, εισαγγελέας. Είσαι η αριστερά που έρχεται και τιμωρεί. Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή», έλεγε ο Πορτοσάλτε, διακόπτοντας τον συνάδελφό του, ενώ αμέσως μετά σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο, πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, λέγοντας «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 14 και την Πέμπτη 15-5-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ   ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ   ΜΑΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ χήρα ΙΩΑΝΝΗ  ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ   67 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ   ΤΕΤΑΡΤΗ  ...

    ΠΑΤΡΑ: Το απόλυτο μπάχαλο στην Ηφαίστου! Για να περάσεις… σκαρφαλώνεις στα τραπέζια – ΦΩΤΟ

    Ασυδοσία επικρατεί στον πεζόδρομο της Ηφαίστου ο οποίος έχει...

    Εκλογές στην Αλβανία: Ο Έντι Ράμα μεγάλος νικητής με 52% και 4η σερί θητεία στην πρωθυπουργία

    Μία τέταρτη συνεχόμενη θητεία στην πρωθυπουργία εξασφάλισε ο Έντι Ράμα σύμφωνα...