Εγινε γάμος στους Ταλιμπάν αλλά… απαγορεύτηκε στη νύφη να παραστεί

    Ημερομηνία:

    Όταν κάποιος ακούει για έναν γάμο, προφανώς σκέφτεται γαμπρός και νύφη θα είναι στον ίδιο χώρο για να τελεστεί το μυστήριο, ανεξαρτήτως θρησκείας.

    Δεν ισχύει…για τους Ταλιμπάν και την άποψή τους περί γάμου.

    Ένας δυτικός youtuber απέκτησε σπάνια πρόσβαση σε μία γαμήλια τελετή υψηλόβαθμου στελέχους και τα όσα κατέγραψε, δημοσιεύει η Daily Mail, δείχνοντας τη σκοτεινή πλευρά σε ένα λαμπερό γεγονός στο Αφγανιστάν υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν.

    Ο γάμος, τελέστηκε στο Παλάτι του Ουρανού στη βόρεια Καμπούλ. Το βίντεο του Miles Routledge, έδειξε μια τεράστια λευκή αίθουσα διακοσμημένη με χρυσά στολίδια και διακοσμήσεις γεμάτες με άνδρες σε δεκάδες τραπέζια.

    Όλες οι γυναίκες βρίσκονταν σε έναν «ξεχωριστό, πανομοιότυπου μεγέθους χώρο δίπλα».

    Ο youtuber προσκλήθηκε επίσης στο nikah, αναπόσπαστο μέρος των ισλαμικών γάμων στους οποίους υπογράφεται επίσημο συμβόλαιο γάμου τόσο από τον γαμπρό, όσο και από τη νύφη, αλλά η προσέγγιση των Ταλιμπάν σε αυτό ήταν εντελώς διαφορετική. Η νύφη δεν ήταν παρούσα.

    Αντ ‘αυτού, τα αρσενικά μέλη των οικογενειών της νύφης και του γαμπρού κάθισαν μαζί σε ένα κλειστό δωμάτιο και πέρασαν από την επίσημη διαδικασία για λογαριασμό τους.

    Η πολυτελής γαμήλια εκδήλωσης, περιελάμβανε δύο αυτοκίνητα που δόθηκαν στον γαμπρό τα οποία ήταν διακοσμημένα με λουλούδια.

    Ως μέρος του εορτασμού, ο γαμπρός έλαβε χρήματα ως δώρο και οι καλεσμένοι μπορούσαν να βάψουν τα χέρια τους με τατουάζ χένας.

    Κομψό, λευκό κομφετί έπεφτε πάνω από τον μοναχικό γαμπρό καθώς καθόταν στην κεφαλή του γάμου.

    Για το γεύμα, στους καλεσμένους σερβιρίστηκε ένα πιάτο με κρέας και ρύζι με mantu – ένα αφγανικό ζυμαρικό γεμάτο με κρέας, κρεμμύδια και μπαχαρικά – συνοδευόμενο από κουτιά Pepsi.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δήλωση Πελετίδη για τα 51 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο

    Δήλωση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη για τα 51...

    Ηλεία: Μεγάλη κινητοποίηση για δασική πυρκαγιά στο Γεράκι Αμαλιάδας – Επιχειρούν και εναέρια μέσα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Συναγερμός σήμανε πριν από λίγο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για...

    Πώς να καταλάβετε έναν κακό προϊστάμενο με την πρώτη ματιά – Το Νο1 σημάδι

    Η Mita Mallick ξέρει να αναγνωρίζει έναν κακό προϊστάμενο. Δουλεύοντας...

    Γιατί φεύγουν οι ξένοι επενδυτές από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ελλάδα

    Τον δρόμο της φυγής από την εγχώρια αγορά των...