ΕΓΙΝΕ ΓΚΑΛΟΠ: Από τι συγκλονίστηκε περισσότερο η κοινή γνώμη; Μίχο ή Πισπιρίγκου;

    Ημερομηνία:

    Η Ρούλα… έχασε την πρωτιά από τον Ηλία Μίχο. Σε πρόσφατη έρευνα, η κοινή γνώμη απεφάνθη ότι συγκλονίστηκε περισσότερο από την ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού και ακολούθως από την απώλεια των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

    Βέβαια, υπάρχει μια «λεπτομέρεια» που δικαιολογεί την «πρωτιά» του Κολωνού. Το γκάλοπ διενεργήθηκε τον τρέχοντα μήνα, που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας οι διαρκείς βιασμοί της 12χρονης, σε αντίθεση με την υπόθεση Πισπιρίγκου, που σχεδόν μονοπωλούσε την κοινωνική ειδησεογραφία από Φεβρουάριο μέχρι αρχές καλοκαιριού.

    Με βάση τη μέτρηση της ΜARC, η φρίκη του Κολωνού σόκαρε περισσότερο το 39,3% των ερωτηθέντων (και πιο πολύ άνδρες και τη νεολαία), ενώ η πρωτόγνωρη – επίσης – υπόθεση της Πάτρας 37,4% και περισσότερο συγκλονίσθηκαν οι γυναίκες και κυρίως οι μεσήλικες μητέρες.

    Πέραν των δύο «καυτών» θεμάτων, οι ερωτηθέντες στο 7% απάντησαν ότι ανατρίχιασαν περισσότερο από τη δολοφονία της Καρολάιν, ενώ στο 2,6% θεωρεί ότι το διπλό φονικό της Καβάλας συγκίνησε και εξόργισε πιο πολύ την κοινή γνώμη.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλια της μητέρας της

    Τα γενέθλια της μητέρας της γιόρτασε όπως κάθε χρόνο...

    Xαλάνδρι: Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το μαφιόζικο χτύπημα

    Οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας βρίσκονται στο επίκεντρο της...

    Οι δασμοί Τραμπ δεν επηρεάζουν τον ελληνικό τουρισμό (πίνακας)

    Ανθεκτικός εμφανίζεται, μέχρι στιγμής, ο ελληνικός τουρισμός στις αναταράξεις από την εμπορική...

    Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε κλοπές από σταθμευμένα οχήματα στον Ασπρόπυργο, 3 συλλήψεις

    Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής...