Εγινε το… σώσε, σε κηδεία! Ο γιος επιτέθηκε στον κουνιάδο! Μπουνιές πάνω από το φέρετρο

Ημερομηνία:

Αδιανόητες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν σε κοιμητηριακό ναό των Αθηνών κατά τη διάρκεια εξοδίου ακολουθίας 83χρονου πρώην δημοσίου υπαλλήλου μεταξύ του 43χρονου γιου του και του 38χρονου κουνιάδου του, άνδρα της αδερφής του.

Στο μέσο της ακολουθίας, ξαφνικά ο 43χρονος γιος του θανόντος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του 38χρονου και αφού του επιτέθηκε λεκτικά χειροδίκησε εναντίον του με μπουνιές στο πρόσωπο και κλωτσιές ενώ επιτέθηκε λεκτικά στην αδερφή του αλλά και στην 10 ετών κόρη της που βρισκόταν στην κηδεία.

Το απίστευτο περιστατικό ανάγκασε τον Ιερέα να διακόψει την εξόδιο ακολουθία και να επιπλήξει τον 43χρονο ζητώντας του να αποχωρήσει από το σημείο.

Ο άνδρας βγήκε εκτός ναού και επέστρεψε στο τέλος της κηδεία ενώ προσπάθησε να δικαιολογηθεί στον Ιερέα λέγοντας πως ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι έκανε.

Εξαιτίας του συμβάντος, η κόρη του θανόντος ζήτησε από το θύμα, τον 38χρονο σύζυγό της να μην παραυρεθεί στην ταφή με φόβο να μην υπάρξει νέο επεισόδιο, ενώ ο 38χρονος ενημέρωσε πως θα κινηθεί νομικά κατά του 43χρονου.

ΠΗΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μια ξεχωριστή γιορτή για το νέο ξενοδοχείο Filoxenia στην Καλαμάτα – φωτο

Μια ξεχωριστή γιορτή για το νέο ξενοδοχείο Filoxenia, που...

Ο Σάκης Ρουβάς κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Κραγιόν» – Βίντεο

Ο Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής ετοίμασε ένα...