Έγινε viral μια ταμπέλα στα γυρίσματα της ταινίας του Banderas στη Θεσσαλονίκη (Φωτό)

    Ημερομηνία:

    Όλη η Ελλάδα ως τώρα θα έχει ακούσει πως στη Θεσσαλονίκη και πέριξ της πόλης έχει στηθεί ένα τεράστιο στούντιο για τις σκηνές της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Antonio Banderas.

    Σε δρόμο του Μαϊάμι μετατράπηκε τμήμα της Εθνικής Αμύνης, από την Τσιμισκή μέχρι τη Λ. Νίκης και έπειτα πήραν σειρά και άλλες περιοχές!

    Αμερικανικές σημαίες, οχήματα, πινακίδες και ζωντανοί φοίνικες και διάφορα φυτά, έδωσαν τον αέρα του… «Θεσσαλονικιώτικου Μαϊάμι». Όλα καλά ως εδώ. Ο Λευκός Πύργος ίσως να μην φαίνεται στο τελικό μοντάζ, αλλά το παρακάτω θα ήταν αρκετά αστείο αν τελικά τους ξέφευγε. Γιατί μπορεί μπροστά να υπάρχουν αμερικάνικες πινακίδες αλλά πίσω στέκεται καμαρωτά η ταμπέλα του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Μηχανιώνας!

    Η ταμπέλα κρύφτηκε έπειτα με την αμερικανική σημαία!

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ: Πώς επιχείρησε με μαξιλάρι να πνίξει την τότε σύντροφό της – ΦΩΤΟ

    Για την απόπειρα δολοφονίας της φίλης της Ειρήνης Μουρτζούκου,...

    ΠΑΤΡΑ: Δευτέρα ή Τρίτη το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο του Παναγιωτάκη

    H Ειρήνη Μουρτζούκου χθες τα ξημερώματα στη ΓΑ∆Α, σε...

    ΠΑΤΡΑ: Ερχονται ποινικές διώξεις κατά ιατροδικαστών;

    Οι επόμενες μέρες μέχρι την απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου...

    ΠΑΤΡΑ: Σε αυτές τις τρεις περιοχές απαγορεύεται το κολύμπι

    Με απόφαση της ∆ιεύθυνσης ∆ημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της...