Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Ξυλοκόπησαν άγρια τον Ρουμάνο που τσιμέντωσε τη Μόνικα στις Φυλακές Ναυπλίου

    Ημερομηνία:

    Άγρια επίθεση έλαβε χώρα στις φυλακές Ναυπλίου ενάντια στον Ρουμάνο κρατούμενο που συνελήφθη προ ολίγων εβδομάδων, έχοντας τσιμεντώσει τη γυναίκα του στην Κυπαρισσία.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες  η επίθεση σε βάρος του Ρουμάνου έγινε από Αλβανό συγκρατούμενό του. Ο Ρουμάνος μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάποιο σοβαρό τραύμα, και στη συνέχεια επέστρεψε στις φυλακές, αλλάζοντας κελί.

     

    Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Ξυλοκόπησαν άγρια τον Ρουμάνο που τσιμέντωσε τη Μόνικα στις Φυλακές Ναυπλίου

    Πηγές από τις φυλακές Ναυπλίου κάνουν λόγο για συνηθισμένες συμπλοκές μεταξύ κρατουμένων και όχι για την τήρηση του «άγραφου νόμου» των φυλακών.

    GLEARNET

    Το χρονικό του εγκλήματος στην Κυπαρισσία

    Πριν από περίπου 11 μήνες η Μόνικα Γκιους είχε πάει σε νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε άσχημη κατάσταση. Τότε είχε ενημερώσει τους γιατρούς ότι ο άνδρας της την κακοποιούσε. Μάλιστα, είχε προκληθεί ένταση όταν είχε φτάσει στο νοσοκομείο, για να την παραλάβει.

    «Η γυναίκα μόλις τον αντίκρισε αντέδρασε έντονα. Μας εξηγούσε ότι τη δέρνει, τη χτυπάει, την κακομεταχειρίζεται. Μάλιστα, απ’ ό,τι έλεγε, εκεί, σε κάποιες κυρίες δίπλα, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε φύγει ήδη πέντε-έξι ημέρες από το σπίτι», είχε δηλώσει μάρτυρας του περιστατικού.

    Τα ίχνη της 42χρονης γυναίκας είχαν χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και μάλιστα με την υπόθεση είχε ασχοληθεί η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Λίγο αργότερα ο σύζυγός της έφυγε από την Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα του δεν είχε βρεθεί.

    Στο τέλος Αυγούστου οι νέοι ένοικοι του σπιτιού διαπίστωσαν μια διαφορά στο χρώμα του τσιμέντου σε ένα σημείο του σπιτιού τους. Τότε άρχισαν να σκάβουν για να δουν τι υπάρχει από κάτω, και ανακάλυψαν το πτώμα της 42χρονης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δεύτερη συνεχόμενη ήττα η Παναχαϊκή, 1-0 στη Ζάκυνθο – Νίκες για Θύελλα – Παναιγιάλειο

    Μετά τον Πύργο η Παναχαϊκή γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο 61ο πρωτάθλημα...

    Πάτρα: Ημερίδα Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου με θέμα “Η αξιοπιστία της ενημέρωσης στον καιρό των fake news”

    Το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών...

    ΔΕΙΤΕ εκπληκτικό ρετρό βίντεο: Η Πάτρα το 1957

    Νοσταλγική βόλτα στην Πάτρα του 1957.με μοναδικές vihtage εικόνες...

    Πάτρα: “Εφυγε” ο Νίκος Παναγιωτακόπουλος

    Θλίψη στην Κρήνη Πατρών προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Νικόλαου Παναγιωτακόπουλου σε...