Έγκλημα στον Πειραιά: Αυτός είναι ο 23χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του στον Πειραιά

    Ημερομηνία:

    Αυτός είναι ο 23χρονος δράστης, που πυροβόλησε και σκότωσε με τουλάχιστον δυο σφαίρες στο κεφάλι τη 19χρονη σύντροφο του στο διαμέρισμα της στα Καμίνια. Εργαζόταν σε μπαρ στη Τρούμπα και η νεαρή γυναίκα σε κατάστημα στην Καλλιθέα.

    Τα ξημερώματα, ένας άλλος καυγάς τους αποδείχθηκε μοιραιός για τη 19χρονη. Ο ίδιος αφού σήκωσε το όπλο και αφαίρεσε τη ζωή από τη 19χρονη, κάλεσε τους αστυνομικούς και παραδέχθηκε το έγκλημα του. Ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών, καθώς είχε καταναλώσει νωρίτερα ποσότητα κοκαϊνής.

    Απέδωσε το έγκλημα του στη ζήλεια που αισθανόταν για την κοπέλα καθώς και τις εμμονές που είχε συχνά.

    Η γειτονιά κάνει λόγο για ένα ζευγάρι που είχε συχνά έντονους καυγάδες. Μαρτυρίες λένε ότι το ζευγάρι μόλις πριν μια εβδομάδα είχε πάλι έναν έντονο και μεγάλο καυγά.

    drastis-1
    drastis-2a

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνελήφθησαν δύο Κινέζοι στην Ουκρανία – Κατηγορούνται πως κατασκόπευαν την κατασκευή πυραύλων

    Η υπηρεσία ασφαλείας SBU της Ουκρανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε δύο Κινέζους υπηκόους, έναν πατέρα...

    CNN: Ο Χέγκσεθ «πάγωσε» την αποστολή όπλων στην Ουκρανία χωρίς να ενημερώσει τον Λευκό Οίκο

    Σύγχυση και έντονη κινητοποίηση προκάλεσε στην Ουάσιγκτον η απόφαση...

    Την Παρασκευή 11 Ιουλίου αρχίζει η κατάθεση των όπλων από το ΡΚΚ, ανακοίνωσε το φιλοκουρδικό κόμμα DEM

    Τα μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) θα αρχίσουν να...

    Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα κατασπαράξω την Γλυκερία, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε»

    «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου με τον Λάκη...