Είχε δώσει ψευδή γνωμάτευση για Πατρινό που δήθεν… κακοποιούσε την κόρη του – Tι έγινε στην δίκη της

    Ημερομηνία:

    ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ

     

    Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του Πατρινού πατέρα όπως και των υπολοίπων που έχουν καταγγείλει ψυχολόγο από την Αθήνα πώς γνωμάτευσε ψευδώς για το παιδί τους διαπιστώνοντας… κακοποίηση, με αποτέλεσμα οι ίδιοι να κατηγορηθούν άδικα για μία αποτρόπαια και εμετική πράξη και να χάσουν την επικοινωνία με τα παιδιά τους. Ο Πατρινός πατέρας είχε καταγγελθεί από την εν διαστάσει σύζυγό του και μάλιστα για δήθεν σεξουαλική κακοποίηση της 4χρονης τότε κόρης τους. Όχι μόνο κέρδισε τα Δικαστήρια, αλλά απεδείχθη η σκευωρία σε βάρος του και η μάνα… έχασε την επιμέλεια του παιδιού της αφού είχε σκηνοθετήσει την καταγγελία για καθαρά προσωπικούς της λόγους.

     

    Η εκδίκαση της υπόθεσης της ψυχολόγου που είχε δώσει ψευδή βεβαίωση και στην περίπτωση της Πάτρας έλαβε νέα αναβολή για τις 4 Μαΐου 2026, λόγω κωλύματος δικηγόρου της δεύτερης κατηγορουμένης και ασθένειας της τρίτης κατηγορουμένης.

    Η υπόθεση αφορά σε φερόμενες ψευδείς γνωματεύσεις, οι οποίες στην πλειονότητά τους καταρρίπτονταν στα δικαστήρια. Οι γνωματεύσεις αυτές παρουσίαζαν ανυπόστατες καταγγελίες κακοποίησης παιδιών από τον έναν γονέα, σε περιπτώσεις συγκρουσιακών διαζυγίων. Η ψυχολόγος κατηγορείται ότι συνέτασσε τις εκθέσεις «κατά παραγγελία» από τον έναν γονέα, ώστε να κατηγορηθεί ο άλλος και να χάσει την επιμέλεια των παιδιών.

    GLEARNET

    ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ Η ΕΡΕΥΝΑ

    Από τη δράση αυτή, όπως καταγγέλλεται, προέκυψαν δεκάδες περιπτώσεις γονικής αποξένωσης, με σοβαρές συνέπειες για τα παιδιά.

    Στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης διερευνάται και το ενδεχόμενο τέλεσης του αδικήματος της κακουργηματικής κακοποίησης ανηλίκων, με την υπόθεση να βρίσκεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

    Ωστόσο, η έρευνα έχει καθυστερήσει σημαντικά, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε διαθέσιμος παιδοψυχίατρος για να εξετάσει τα 17 παιδιά που φέρονται να είναι θύματα της ψυχολόγου και των γνωματεύσεών της. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από συνεχείς παρεμβάσεις γονέων – μηνυτών, οι πρώτες εξετάσεις των ανηλίκων αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

    Η υπόθεση έχει τεράστιες προεκτάσεις, καθώς πίσω από τις καταγγελίες φαίνεται να αναδύεται η εικόνα ενός ευρύτερου κυκλώματος. Δεκάδες καταγγέλλοντες, αποξενωμένα παιδιά, αλλά και ενδείξεις εμπλοκής υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Δικαιοσύνης και δικηγόρων συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό, που πλέον καλείται να ξεδιαλύνει η Δικαιοσύνη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Μου άστραψε χαστούκι και με γρονθοκόπησε», πρωτοφανές περιστατικό, ξυλοδαρμός δικηγόρου μέσα στο δικαστήριο!

    Μεγάλη ήταν η αναστάτωση που προκάλεσε στο Ειρηνοδικείο της...

    Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χ. Μπονάνος στην επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια του ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

    Στην επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια του Ινστιτούτου...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Σοβαρό επεισόδιο στη Ναυαρίνου με άνδρα που χτυπά κόσμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bd%ce%b1%cf%85%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%82/

    Βίβιαν Σαμούρη: Καμία κοινωνία δεν είναι δίκαιη αν αφήνει πίσω της τους πιο ευάλωτους

    Σήμερα τιμούμε τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, μας έδειξαν...