Ειδική Αγωγή: Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών και στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Παράσταση διαμαρτυρίας στην Π.Δ.Ε., την Παρασκευή στις 12:30 και τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας
    GLEARNET

    Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας για την Ειδική Αγωγή, την Παρασκευή, απευθύνει η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας.

    Η ΕΛΜΕ προκηρύσσει παράλληλα τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας από 11:00 – 14:00.

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

    ΚΆΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΉ ΑΓΩΓΉ

    Η πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ  δεν έχει πάρει κανένα ουσιώδες μέτρο για τα Ειδικά Σχολεία που κρατά ανοιχτά μέσα στην Πανδημία.

    Μετά από ένα χρόνο  εξακολουθεί να «αστειεύεται» με την υγεία των συναδέλφων, των μαθητών αλλά και των οικογενειών τους .

    Η εξοργιστική αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας τους έχει αφήσει όλους , ανοχύρωτους, χωρίς προστασία,  στο έλεος της εξέλιξης της πανδημίας.

    Διεκδικούμε:

    ΆΜΕΣΑ να επανεξετάσουν το αίτημα αναστολής λειτουργίας των Ειδικών Σχολείων για όσο η περιοχή βρίσκεται στο “μώβ” και με αυτό τον τρόπο να συνδράμουν στην αποφυγή ενδεχόμενων δυσάρεστων εξελίξεων.

    Η Α ΕΛΜΕ Αχαΐας καλεί τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή σε Παράσταση διαμαρτυρίας στην Π.Δ.Ε., την Παρασκευή  19/02 και ώρα 12:30 και για το λόγο αυτό προκηρύσσει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας από 11:00 – 14:00.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πονούσε στο σεξ και ανακάλυψε ότι έχει δύο κόλπους – Η σπάνια πάθηση που έχει μία στις 30.000 γυναίκες! (ΦΩΤΟ)

    Μια γυναίκα πονούσε απίστευτα κάθε φορά που έκανε σεξ, μέχρι που ανακάλυψε...

    Σεξ: Ποιοι άνδρες δυσκολεύονται να απολαύσουν την ερωτική συνεύρεση

    Τα πρόσφατα ευρήματα που δημοσιεύονται στο Psychology & Sexuality δεν είναι...

    Αυγά: Aυτός είναι ο πιο υγιεινός τρόπος για να τα τρώτε, σύμφωνα με μελέτες – Η αλήθεια για τον κρόκο

    Τα αυγά είναι μια υγιεινή και θρεπτική τροφή που μπορεί να...

    Μητέρα δύο παιδιών έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σημείωμα

    Η 43χρονη με καταγωγή από τη Βοιωτία, εργαζόταν σε...