ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Θρίλερ με εξαφάνιση γιατρού

    Ημερομηνία:

    Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα και με πολλές δόσεις αγωνίας εξελίσσεται η εξαφάνιση του 62χρονου γιατρού από την Κόρινθο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από χθες το μεσημέρι.

    Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν οκτώ το βράδυ της Δευτέρας όταν η κόρη του πνευμονολόγου βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα προκείμενου να αναφέρει ότι ο πατέρας της είχε φύγει από το σπίτι με το αυτοκίνητο του από τις τέσσερις το μεσημέρι κι ότι από εκείνη την ώρα και μετά δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες τώρα ο γιατρός άφησε ένα σημείωμα στους οικείους τους, στο οποίο έγραψε ότι πάει να βρει τη μητέρα του, η οποία όμως δεν βρίσκεται εν ζωή.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Στις αστυνομικές αρχές αμέσως σήμανε συναγερμός προκειμένου να εντοπιστεί ο 62χρονος, ενώ οι οικείοι του κάνουν έκκληση όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

    Η είδηση της εξαφάνισης του γιατρού έσκασε σαν βόμβα στο εργασιακό του περιβάλλον με τους συναδέρφους τους να μην μπορούν να πιστέψουν ακόμη τι έχει συμβεί.“ Δεν ξέρω αν είναι εξαφάνιση ή όχι. Ο συνάδερφος ήταν σε άριστη ψυχολογική κατάσταση και δεν είχε κανέναν πρόβλημα. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη. Η οικογένεια του τον περιμένει”, λέει στο newsit.gr, o διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου, Γρηγόρης Καρπούζης.

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρει: “Είναι ένας εξαίρετος συνάδερφος και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά”.  θα πρέπει να σημειωθεί πως για την εξαφάνισή του έχει εδιοποιηθεί και η Αστυνομία της Πάτρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα κορυφαία πουκάμισα στον κόσμο

    Tα αναγνωρίζεις με την πρώτη ματιά. Είναι άψογα κομμένα,...

    Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία σημαντική οικονομική επιτυχία – «Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη»

    Από τις 10 Σεπτεμβρίου 2025, τρία ζώδια θα προσελκύσουν σημαντική οικονομική...

    Πάτρα: Γνωστή εταιρεία ήθελε ακίνητο στη Μαιζώνος αλλά… άλλαξε γνώμη λόγω ενοικίων

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το πώς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος επηρεάζει...

    Όταν οι μαθητές παίζουν με το κινητό: 20 χαμένα λεπτά για κάθε σκρολάρισμα

    Δεν μπορεί παρά να έχετε κι εσείς ένα άτομο...