Ειρήνη Κολιδά: Ολόγυμνη στη φύση η πρώην παίκτρια του «Survivor» – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σαν μια άλλη «Εύα» φωτογραφήθηκε η Ειρήνη Κολιδά στη φύση, με το κορμί της να αγκαλιάζει τα δέντρα και τα φυτά… ολόγυμνο! Η γνωστή γυμνάστρια, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το «Survivor», όπου και αγωνίστηκε με την ομάδα των Μαχητών, πέταξε τα ρούχα της και πήρε σέξι πόζες υπό την καθοδήγηση της φωτογράφου Julie Georgantidou για λογαριασμό του Artego Magazine. Οι εικόνες, εντυπωσιακές!

    Ειρήνη Κολιδά: Ολόγυμνη στη φύση η πρώην παίκτρια του «Survivor» - ΦΩΤΟ

    Η Ειρήνη Κολιδά, όπως τη γέννησε η μαμά της, απλώνει το κορμί της πάνω σε κορμό δέντρου, ενώ σε άλλη λήψη σκύβει πάνω από ένα ποταμάκι. Η πρώην παίκτρια του «Survivor» το 2017 θα μπορούσε με ευκολία να έχει φτάσει ακόμα και τον τελικό, αν δεν αποχωρούσε ξαφνικά λόγω τραυματισμού της.

    Ειρήνη Κολιδά: Ολόγυμνη στη φύση η πρώην παίκτρια του «Survivor» - ΦΩΤΟ

    Στη συνέχεια την είδαμε σε ακόμα ένα ριάλτι, στον ΑΝΤ1 αυτή τη φορά, στη «Φάρμα», ενώ είχε δηλώσει για τη συμμετοχή της: «Ηθελα βγαίνοντας από τη “Φάρμα” να συνεχίζω να έχω το ζεν στο ζωή μου. Είπα το “ναι” για καθαρά οικονομικούς λόγους. Στο σπίτι μας δεν έχουμε τηλεόραση και ο γιος μου με έβλεπε από το σπίτι της μητέρας μου. Μου σχολίασε ότι δεν με έβλεπε να γελάω» είχε πει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καλοκαιρινά φρούτα: Εκτόξευση στις τιμές τους – Τι να περιμένουν οι καταναλωτές

    Το καλοκαίρι φέτος έχει έρθει με αυξημένες τιμές στα αγαπημένα μας φρούτα,...

    Σε οριακό σημείο ο Πειραιάς: Επτά κρουαζιερόπλοια, 16.800 άνθρωποι στο λιμάνι

    Ασφυκτική αναμένεται η κατάσταση σήμερα Σάββατο 12 Ιουλίου, στον Πειραιά, καθώς από...

    Μάρι Δασκαλαντωνάκη (GRECOTEL): Επενδύσεις €550 εκατ. έως το 2029 με επίκεντρο την εμπειρία του επισκέπτη

    Aυξημένη ζήτηση, απόρροια του περαιτέρω εκσυγχρονισμού των μονάδων και...

    Αμερικανός πολίτης παλαιστινιακής καταγωγής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Δυτική Όχθη

    Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι γνωρίζει για...