Ειρήνη Μουρτζούκου: «Αντίο, με συλλαμβάνουν» – Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε πριν της περάσουν χειροπέδες

    Ημερομηνία:

    «Αντίο. Με συλλαμβάνουν». Αυτό φέρεται να είναι το τελευταίο μήνυμα που πρόλαβε να στείλει η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου στην μητέρα του Παναγιωτάκη, ελάχιστα λεπτά πριν από την σύλληψή της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η Ειρήνη Μουρτζούκου δεν είχε αντιληφθεί πως συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος της από τον πατριό της, αλλά θεωρούσε πως το Ανθρωποκτονιών προχώρησε στην σύλληψή της, σχετικά με την εμπλοκή της στην υπόθεση με τους θανάτους των 5 βρεφών.

    Υπενθυμίζεται πως η 24χρονη,  συνελήφθη έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της ο πατριός της για συκοφαντική δυσφήμιση.

    Σημειώνεται πως η Ειρήνη Μουρτζούκου βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων προκειμένου να καταθέσει η ίδια μήνυση εναντίον ενός δημοσιογράφου, για τα όσα λέει στην εκπομπή του για το πρόσωπό της.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τί γίνεται με τον πόλεμο στη Γάζα;

    Η Μαριέττα Ευαγγελοπούλου γράφει για την ανθρωπιστική βοήθεια στη...

    Ο στολισμός του κεντρικού επιταφίου του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου

    Τον κεντρικό επιτάφιο του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου...

    Άνδρας ούρησε μπροστά σε πιστούς σε προαύλιο Ιερού Ναού και συνελήφθη

    Ένα περιστατικό που δεν το χωράει ο νους συνέβη...