EIΡΗΝΗ: «Πάνε να μου φορτώσουν τον θάνατο της αδερφής μου»

    Ημερομηνία:

    Την ίδια ώρα, η Ειρήνη  μίλησε στην εφημερίδα «Απογευματινή» επιβεβαιώνοντας όσα ισχυρίστηκε το Χαμόγελο του Παιδιού, ότι μεγάλωσε σε ένα κακοποιητικό περιβάλλον.

    «Μεγάλωσα δύσκολα, οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Με τους γονείς μου μετακινηθήκαμε αρκετές φορές, ζούσαμε σε συνθήκες που τις λες και άθλιες. Εγώ προσωπικά έχω κάνει λάθη στη ζωή μου, όπως όταν έφυγα πριν από λίγα χρόνια από το σπίτι μου με ένα φίλο μου για λίγες μέρες. Όμως, τα παιδιά μου τα υπεραγαπούσα και έκανα τα πάντα για αυτά» είπε.

    «Είχα περιστασιακές σχέσεις με κάποια άτομα από σχετικά νεαρή ηλικία. Έζησα και τον θάνατο της νεογέννητης αδερφής μου πριν από μια 10ετία, πάνε και αυτό να μου το χρεώσουν σήμερα. Όμως, εγώ προσπαθώ να συνεχίσω τη ζωή μου, εργάζομαι για να τα βγάλω πέρα και παλεύω να μάθω για ποιο λόγο πέθαναν τα παιδιά μου» πρόσθεσε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Εθνικό πρωτάθλημα Squash που διεξήχθη στην Πάτρα

    Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Εθνικό πρωτάθλημα Squash 14-15/3/2026...

    Επιστρέφει… παραθαλάσσια, μία από τις πιο θρυλικές ψησταριές της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%86%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%bb%ce%ac%cf%83%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82/

    Αδιανόητη φάση στο NBA: Ο Κουμίνγκα έβαλε τρίποντο από το καλάθι της ομάδας του και έπιασε το κεφάλι του απορημένος

    Στο παιχνίδι του NBA ανάμεσα στους Ατλάντα Χοκς με τους Ντάλας Μάβερικς ο...