Ειρήνη Στεριανού: Καταγγέλλει πρώην σύντροφό της για διαρροή φωτογραφίας από προσωπική τους στιγμή

    Ημερομηνία:

    Πληθαίνουν οι καταγγελίες γυναικών που έχουν πέσει θύματα εκδικητικής πορνογραφίας, μετά και τις αποκαλύψεις με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

    Η Ειρήνη Στεριανού κατήγγειλε ότι πρώην σύντροφός της δημοσίευσε στο διαδίκτυο υλικό από προσωπικές τους στιγμές, δύο χρόνια έπειτα από τον χωρισμό τους, χωρίς την συναίνεσή της. Μάλιστα, βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για το ζήτημα.

    Το μοντέλο που έγινε γνωστό από την συμμετοχή της στο GNTM μίλησε στον Alpha. “Είχα μία τραυματική εμπειρία, γιατί ο πρώην σύντροφός μου είχε ανεβάσει μία φωτογραφία και ξαφνικά σε μία ημέρα με ειδοποιούσαν μέσω Instagram και μέσω social γενικά ότι έχει διαρρεύσει μία φωτογραφία, η οποία είναι από προσωπική στιγμή. Το αναπαράγουν συνέχεια διάφορα site”, τόνισε η 26χρονη.

    Η Ειρήνη Στεριανού έχει καταθέσει μήνυση. “Δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου μία εβδομάδα, φοβόμουν μην μου στείλουν μήνυμα, απειλητικά να με κοροϊδεύουν, δεν το είχα πει στους γονείς μου”, προσθέτει.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...