Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Τα αιτήματα εκταφής των συγγενών θυμάτων των Τεμπών μελετώνται και σύντομα θα απαντηθούν

    Ημερομηνία:

    Τα αιτήματα εκταφής των συγγενών θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών «μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν, από τους αρμόδιους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, κατά το λόγο της αρμοδιότητάς τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνος Τζαβέλλας.

    Ειδικότερα, η ανακοίνωση του κ. Τζαβέλλα αναφέρει: «Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, σχετικά με υποβληθέντα αιτήματα εκταφής θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, ανακοινώνει, ότι τα εν λόγω αιτήματα που αποβλέπουν σε εξακρίβωση και πιστοποίηση της ταύτισης ή μη του DNA των σορών, που παραδόθηκαν, προς ταφή, κατά τη διάρκεια της αυτεπάγγελτης προανάκρισης, με το DNA των ήδη αιτούντων την εκταφή προσώπων, μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν, από τους αρμόδιους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, κατά το λόγο της αρμοδιότητάς τους».

    Θυμίζεται πως χθες κατέθεσε νέο υπόμνημα για την εκταφή της σορού της κόρης της Μάρθης, η Μαρία Καρυστιανού, ενώ πριν μερικές ημέρες, ανάλογη κίνηση έκανε ο Παύλος Ασλανίδης για τη σορό του γιου του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο trend στα social media: Γιατί οι έφηβοι της GEN Z καλύπτουν την μύτη τους στις οικογενειακές φωτογραφίες;

    Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας έφηβος είναι να ποζάρει για...

    Είμαστε μόνοι στο σύμπαν;

    Για πολύ καιρό, η πίστη στην εξωγήινη ζωή θεωρούνταν μια περιθωριακή...

    Μουστάρδα: πώς απογειώνει το ψητό μπρόκολο και κουνουπίδι (+συνταγές)

    Ανήκετε σε εκείνους που θα προτιμούσαν οποιοδήποτε άλλο λαχανικό...

    42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Νικητής ο Παναγιώτης Καραΐσκος για δεύτερη φορά στην καριέρα του

    Ο Παναγιώτης Καραΐσκος τερμάτισε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο καλύπτοντας την...