Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Τα αιτήματα εκταφής των συγγενών θυμάτων των Τεμπών μελετώνται και σύντομα θα απαντηθούν

Ημερομηνία:

Τα αιτήματα εκταφής των συγγενών θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών «μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν, από τους αρμόδιους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, κατά το λόγο της αρμοδιότητάς τους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνος Τζαβέλλας.

PHILOXENIA

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του κ. Τζαβέλλα αναφέρει: «Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, σχετικά με υποβληθέντα αιτήματα εκταφής θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, ανακοινώνει, ότι τα εν λόγω αιτήματα που αποβλέπουν σε εξακρίβωση και πιστοποίηση της ταύτισης ή μη του DNA των σορών, που παραδόθηκαν, προς ταφή, κατά τη διάρκεια της αυτεπάγγελτης προανάκρισης, με το DNA των ήδη αιτούντων την εκταφή προσώπων, μελετώνται και πρόκειται σύντομα να απαντηθούν, από τους αρμόδιους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, κατά το λόγο της αρμοδιότητάς τους».

Θυμίζεται πως χθες κατέθεσε νέο υπόμνημα για την εκταφή της σορού της κόρης της Μάρθης, η Μαρία Καρυστιανού, ενώ πριν μερικές ημέρες, ανάλογη κίνηση έκανε ο Παύλος Ασλανίδης για τη σορό του γιου του.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

«Ένα παιδί είχα και το έχασα. Μου το έσφαξε αυτός», λέει στο eReportaz ο πατέρας της 40χρονης.

Ο Ανδρέας Ζαγοριανός μιλά στο eReportaz για τον θάνατο της κόρης του...

Influencers: Ο «χρυσός» τιμοκατάλογος στα social media – Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ οι αμοιβές

Η παραγωγή περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει μετατραπεί...

Πήλιο: Δύο 16χρονες κάλεσαν το 112 και κατήγγειλαν τους ανάδοχους γονείς τους για ενδοοικογενειακή βία

Σοβαρή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας ερευνούν οι αστυνομικές και εισαγγελικές...

Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή ηλικιωμένος που επιτέθηκε με γκλίτσα στη σύζυγό του – «Δεν ξέρω γιατί είμαι εδώ»

Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή οδηγήθηκε ένας ηλικιωμένος που...