Εισαγγελική έρευνα για τον Λευτέρη Αυγενάκη – Ποια είναι τα προς διερεύνηση αδικήματα για την επίθεση στο αεροδρόμιο

    Ημερομηνία:

    Προκαταρκτική έρευνα για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος.

    Η προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε έπειτα από καταγγελίες εκπροσώπων των εργαζομένων στο αεροδρόμιο και από την υποβολή αναφοράς από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

    Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία τα προς διερεύνηση αδικήματα είναι: Βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.

    Το επεισόδιο έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν ο πρώην υπουργός χειροδίκησε κατά υπαλλήλου του αεροδρομίου επιθυμώντας να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο παρά το γεγονός ότι η πτήση είχε κλείσει.

    Για την περαιτέρω δικαστική διαδικασία θα απαιτηθεί άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημήτρης Αβραμόπουλος: Παντρεύτηκε ο γιος του

    Παντρεύτηκε ο γιος του Δημήτρη Αβραμόπουλου, Φίλιππος με την αγαπημένη του Αλίκη...

    Πάτρα: Είχαν φυλακισθεί για 194 περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών… και κρίθηκαν αθώοι

    Ανατροπή στην πολύκροτη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που είχε «ξεσκεπάσει»...

    Αίγιο: Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

    Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού- «Γίνε εθελοντής για λίγο, πρόσφερε με...