Εισβολή στην Ουκρανία: Ο Λουκασένκο αποκάλυψε τα σχέδια Πούτιν για τη μεγάλη επίθεση

    Ημερομηνία:

    Τα σχέδια του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν για την εισβολή στην Ουκρανία, φαίνεται ότι αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο, δείχνοντας δημόσια χάρτες όπου φαίνεται να θέλει να εισβάλει και στη Μολδαβία.

    Ο Λουκασένκο απευθύνθηκε σε αξιωματούχους ασφαλείας, πιθανότατα την Τρίτη.

    Ο Λευκορώσος πρόεδρος βρίσκεται μπροστά από ένα χάρτη, στον οποίο διακρίνονται προτεινόμενα σχέδια μάχης για τα ρωσικά στρατεύματα σε όλη την Ουκρανία.

    Περιέχει λεπτομερείς γραμμές επίθεσης της Ρωσίας προς την Ουκρανία, μερικές από τις οποίες υλοποιήθηκαν τις πρώτες ημέρες της εισβολής,  όπως οι δυνάμεις που εισέβαλαν στο Κίεβο από τον βορρά και προς τη Χερσώνα από την Κριμαία.

    Αλλά δείχνει επίσης αρκετές επιθέσεις που δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί, με μία μάλιστα να έχει ως ορμητήριο το λιμάνι της Οδησσού με στόχο τη Μολδαβία, υποδηλώνοντας ότι η Ρωσία σχεδιάζει να βαδίσει στρατεύματα στη γείτονα της Ουκρανίας.

    «Έχουμε ενισχύσει την ασφάλεια στα δυτικά και στα νότια της χώρας»

    Η Λευκορωσία είπε σήμερα ότι έχει ενισχύσει την ασφάλεια στα δυτικά και στα νότια σύνορά της, καθώς η Ρωσία έχει εισβάλει στη γειτονική της Ουκρανία.

    Ο Λευκορώσος ηγέτης Αλεξάντρ Λουκασένκο δήλωσε χθες ότι η χώρα του δεν σχεδιάζει να συμμετάσχει στη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και απέρριψε τους ισχυρισμούς του Κιέβου ότι ρώσοι στρατιώτες εξαπολύουν επιθέσεις στην Ουκρανία από το έδαφος της Λευκορωσίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με επιτυχία και πατρινές συμμετοχές το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΟΜ.Σ.Ι.Ε. – ΦΩΤΟ

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εργασίες του 3ου Πανελλήνιου...

    Ένωση Ξενοδόχων Και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων: Συμμετέχει στην κινητοποίηση για τον οδοντωτό

    Η Ένωση Ξενοδόχων Και Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων επιθυμεί να...

    ΝΙΚΟΣ ΜΟΙΡΑΛΗΣ: Κλειστά σπίτια ή κλειστοί δρόμοι;

    Του Νίκου Μοίραλη Η κυβέρνηση ξέχασε να μιλήσει για τα...

    Μήνυμα του 112 στην Ανατολική Μάνη – Πλημμύρισε το χωριό Πλάτανος

    Στο μπλόκο των αγροτών στα Μάλγαρα έφτασαν σήμερα το...