Εισβολή στο Καπιτώλιο: Συνελήφθη ο 60χρονος που «φωτογραφήθηκε» με τα πόδια πάνω στο γραφείο της Πελόζι

    Ημερομηνία:

    Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών προχώρησε στη σύλληψη του οπαδού του Ντόναλντ Τραμπ, που εισέβαλε στο Καπιτώλιο την Τετάρτη και φωτογραφήθηκε να κάθεται με τα πόδια πάνω στο γραφείο της Νάνσι Πελόζι, ενώ εντόπισε και φόρεσε χειροπέδες και σε έναν άντρα που έφερε 11 μολότοφ, δύο πιστόλια και ένα τουφέκι, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

    Το Υπουργείο ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ότι απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε 15 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του 60χρονου Ρίτσαρντ Μπαρνέτ, ο οποίος… έγινε γνωστός για τη στάση του στο γραφεί οτης Πελόζι και το «απειλητικό» σημείωμα που της άφησε. Ο Μπαρνέτ συνελήφθη στο σπίτι του στο Little Rock του Αρκάνσας.

    Παράλληλα, χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και στον 70χρονο Λόνι Κόφμαν, το βανάκι του οποίου εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που είχε τοποθετηθεί μια αυτοσχέδια βόμβα σωληνών.

    Ο Κόφμαν δεν έχει κατηγορηθεί για τη βόμβα, αλλά για τον εντοπισμό δυο όπλων, 11 κοκτέιλ μολότοφο κι ενός M-4 στο όχημά του.

    Πάνω από 80 άτομα συνελήφθησαν συνολικά και 55 διώκονται με ομοσπονδιακές κατηγορίες, ανέφεραν αξιωματούχοι του υπουργείου Δικαιοσύνης.

    Ένα άλλο άτομο κατηγορήθηκε για γρονθοκόπημα αστυνομικού και ένα τέταρτο ότι έφερε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, μέσα στο κτίριο του Καπιτωλίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλέλια Ανδριολάτου: Σε ρυθμούς καλοκαιριού η ηθοποιός – Δείτε τις φωτογραφίες στο Instagram

    Ανάσες δροσιάς από το καλοκαίρι που περιλαμβάνει περιοδείες αναζητά...

    Νικ Κύργιος: Παρουσιάζει ριάλιτι στο OnlyFans TV μαζί με δύο πορνοστάρ – Δείτε βίντεο

    Ο Νικ Κύργιος είναι δίχως αμφιβολία μια από τις αμφιλεγόμενες προσωπικότητες...

    «Με χάιδεψε στα γεννητικά όργανα» – Η καταγγελία του 16χρονου οδήγησε στη σύλληψη 94χρονου

    Αποτροπιασμό προκαλεί το περιεχόμενο της καταγγελίας ενός 16χρονου για σεξουαλική παρενόχληση...

    Χανιά – εργατικό ατύχημα: Οικοδόμος έπεσε από ύψος 7 μέτρων

    Η απόλυτη παγωμάρα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ,...