Εκαψε τον εγκέφαλο ο Σακίλ Ο’ Νιλ: «Αν η Γη γυρίζει, γιατί δεν ζαλιζόμαστε;»

    Ημερομηνία:

    Δηλώσεις σχετικά με το… σχήμα της Γης πραγματοποίησε ο Σακίλ Ο’ Νιλ, με τις οποίες προκάλεσε ξανά αίσθηση.

    Ο διάσημος βετεράνος αστέρας του ΝΒΑ μοιράστηκε τις σκέψεις του μέσω διαδικτυακής εκπομπής, και κάποιους προβληματισμούς του όσον αφορά τον πλανήτη μας. Τα λόγια του Σακίλ Ο’ Νιλ προκάλεσαν σύγχυση τόσο στους συνομιλητές του όσο και στον κόσμο που παρακολούθησε τα όσα υποστήριξε.

    Ο διαχυτικός παρουσιαστής (πλέον) ρωτήθηκε σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του για το εάν η Γη είναι επίπεδη και έδειξε να τις υποστηρίζει ξανά.

    ICECAP

    «Είναι μια θεωρία, μας μαθαίνουν πολλά πράγματα. Πέταξα 20 ώρες με το αεροπλάνο σήμερα και το αεροπλάνο πήγαινε ίσια, δεν αναποδογύρισα σε όλη τη διάρκεια της πτήσης», υποστήριξε ο τετράκις πρωταθλητής του ΝΒΑ και δις MVP.

    Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Λένε πως η Γη γυρίζει. Μένω εδώ και 30 χρόνια σε σπίτι κοντά σε λίμνη και ποτέ δεν είδα τα νερά να περιστρέφονται δεξιά ή αριστερά. Αν γυρίζει τόσο γρήγορα (η Γη), γιατί δεν ζαλιζόμαστε; Μου αρέσει να ακούω θεωρίες, το θέμα δεν είναι να αποδεικνύονται, αν είναι σωστές ή λάθος. Είναι, απλώς, θεωρίες».

     

     

     

     

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πρώτες εκτιμήσεις για την ερχόμενη τουριστική σεζόν σε Δυτική Αχαΐα και Ηλεία

    Σε στασιμότητα βρίσκονται οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Δυτικής...

    Δεμένα τα πλοία την Πρωτομαγιά – Σε 24ωρη απεργία η ΠΝΟ

    Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις εκδηλώσεις εορτασμού...

    Γιατί η μοναξιά στην Ελλάδα χτυπάει “κόκκινο” – Τι αποκαλύπτει πολυεθνική μελέτη

    Μια νέα διεθνής μελέτη, που καταγράφει τη μοναξιά στους ηλικιωμένους αποκάλυψε ότι η Ελλάδα και η...

    ΑΧΑΪΑ: Θρίλερ με άνδρα που βρέθηκε πυροβολημένος μέσα στο σπίτι του

    Νεκρός μέσα στο σπίτι του βρέθηκε άνδρας, στον Κάνδαλο...